Follow us

Φόρεσε το λευκό φόρεμα όπως οι fashion influencers | 5 στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν

Plus: Τα πιο κομψά λευκά φορέματα για την καλοκαιρινή συλλογή σου.

γυναικεία αρώματα 2023 Splash news / Ideal Image

Εάν κλείναμε τα μάτια και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ποια κομμάτια αγαπάμε να φοράμε την καλοκαιρινή περίοδο, τότε δίχως αμφιβολία, θα σκεφτόμασταν αμέσως το λευκό φόρεμα. Το εν λόγω one piece είναι ένα από τα staples του θερινού στιλ. Διαχρονικό και κομψό, πρόκειται να το βρεις σε διαφορετικές εκδοχές, ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. Λίγο πριν αποφασίσεις όμως ποιο είναι το ιδανικό για εσένα, με βάση το στιλ σου, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω fashion info.

- Πριν αποφασίσεις πως θα αγοράσεις κάποιο λευκό φόρεμα, θα πρέπει να παρατηρήσεις προσεκτικά την ποιότητα του υφάσματος, ώστε να μη φεγγίζει και να μην διαφανίζει στο φως. Σε αυτή την περίπτωση, είτε δεν το αγοράζεις είτε θυμάσαι να φοράς πάντα ένα μεσοφόρι στην ίδια απόχρωση ώστε να είσαι πάντα ασφαλής.

- Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ένα λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για επίσημες περιστάσεις την περίοδο του καλοκαιριού. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει εάν είσαι καλεσμένη σε κάποιον γάμο, όπου λευκό φορά μόνο η νύφη, αλλά εάν σε έχουν καλέσει σε βάφτιση ή κάποιο επίσημο γεύμα, ένα maxi αέρινο φόρεμα με λαμπερά κοσμήματα θα σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση.

- Τα λευκά φορέματα επίσης ταιριάζουν υπέροχα με αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia. Εκτός από την ψάθινη τσάντα που είναι πάντα η πρώτη σκέψη, μπορείς να επενδύσεις σε μία ψάθινη ζώνη ή σε σανδάλια από σχοινί που θα κάνουν τα looks σου ακόμα πιο καλοκαιριά.

- Ένα εξίσου χρήσιμο αξεσουάρ είναι τα φουλάρια. Εκτός από τα μαλλιά και τον λαιμό σου, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου εμπριμέ φουλάρι και ως ζώνη επάνω από το φόρεμα σου.

Editor's Picks

Μίντι φόρεμα με στρώσεις και φουσκωτά μανίκια με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι Marks & Spencer

Φόρεμα halter σούρες Mango

Λευκό κρουαζέ φόρεμα DKNY notos.gr

Μίντι φόρεμα με κεντήματα Zara

Έξωμο βαμβακερό φόρεμα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ