Follow us

Η Έλενα Γαλύφα με το διαχρονικό φόρεμα που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Το αέρινο φόρεμα της Έλενας Γαλύφα έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

elenagalifa Instagram @elenagalifa

Η Έλενα Γαλύφα είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες fashion influencers της χώρας μας, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες followers στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας και brands. Ένα scroll down στο Instagram προφίλ της είναι αρκετό για να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση, αλλά και να ανακαλύψεις τρόπους για να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Έλενα Γαλύφα φωτογραφήθηκε στο ιδιωτικό δείπνο που διοργάνωσε το Σκανδιναβικό luruxy brand Georg Jensen, φορώντας ένα maxi φόρεμα σε ροζ απόχρωση, το οποίο φέρει την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη. Η Έλενα Γαλύφα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με Georg Jensen κοσμήματα, προσθέτοντας minimal λάμψη στο look της.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η τεχνική που ακολουθεί ο Άγγελος Μπράτης στις δημιουργίες του. Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής αγαπά ιδιαιτέρως το bias cut, μία τεχνική που ακολουθούν οι δημιουργοί για να κόψουν το ύφασμα με διαγώνια κατεύθυνση, ώστε να πετύχουν τη μέγιστη ελαστικότητά του. Η εν λόγω τεχνική κάνει το ύφασμα -και το φόρεμα που δημιουργείται εν τέλει- να αγκαλιάζει τις γραμμές και τις καμπύλες του σώματος, ακολουθώντας τις κινήσεις του, χωρίς να το περιορίζει. Εν τέλει, δημιουργείται ένα ντραπέ αποτέλεσμα, άκρως εντυπωσιακό και κολακευτικό για τη γυναικεία σιλουέτα, το οποίο μας υπενθυμίζει πως κάθε σώμα είναι μοναδικό.

Η τεχνική bias cut έγινε ευρέως γνωστή λόγω της Madeleine Vionnet, μία σχεδιάστρια που επηρέασε σε τεράστιο βαθμό τη μόδα του 20ου αιώνα με το έργο της να εμπνέει πολλούς μεταγενέστερους δημιουργούς. Την εποχή που μεσουράνησε η Madeleine Vionnet στον κόσμο της μόδας, η τεχνική bias cut, που ήταν και η αγαπημένη της, ήταν νέα και ρηξικέλευθη, αφού η έκφραση της θηλυκότητας μέσω του στιλ ερχόταν σε αντίθεση με τον συντηρητισμό που χαρακτήριζε το γυναικείο ντύσιμο τη δεκαετία του '20 και '30.

Η εμφάνιση της Έλενας Γαλύφα

Get the Item

Η Έλενα Γαλύφα με το διαχρονικό φόρεμα που κολακεύει κάθε σιλουέτα
Lazoura Long Pink Angelos Bratis

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ