Follow us

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλενα Γαλύφα, Ισμήνη Νταφοπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου κ.ά

Γαλύφα Instagram

Είναι στιλάτες, πάντα ενημερωμένες σε όλα τα θέματα ομορφιάς και μόδας και βρίσκονται στα πιο hot to be σημεία της πόλης. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς αφήνουν στο πέρασμά τους οι αγαπημένες σου influencers; Εμείς ρωτήσαμε 10 -ακόμα- από τις πιο δημοφιλείς αυτήν την στιγμή στο ελληνικό Instagram κι αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:

Δες εδώ το προηγούμενο part: 10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Αγάπη Μπρουκς

Loading...

Στην Αγάπη Μπρουκς, τη μία εκ των νέων ambassadors της νέας σεζόν Beauty Stars Fest, αρέσουν τα αρώματα που αφήνουν μια αίσθηση ανάλαφρης φρεσκάδας και καθαριότητας.

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Τα αγαπημένα της αυτόν τον καιρό, όπως μας λέει, είναι το Chance Eau de Toilette του οίκου Chanel με νότες από πατσουλί, ροζ πιπέρι, ανανά, λεμόνι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, μόσχο και βανίλια, και το Bronze Goddess Eau De Parfum της Estée Lauder με νότες από τζίντζερ, περγαμόντο, γιασεμί, καρύδα, βανίλια, κεχριμπάρι και musk.

αρώματα

"Το ένα το επιλέγω για κάτι καθημερινό, ενώ το άλλο για πιο ειδικές περιστάσεις", εξηγεί.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Loading...

Στην perfume wardrobe της Ισμήνης Νταφοπούλου θα συναντήσει κανείς αυτήν την περίοδο το Oui La Vie est Belle της Lancôme με νότες από τριαντάφυλλο, βατόμουρο, ροζ πιπέρι, περγαμόντο, υλάνγκ, υλάνγκ, ίριδα και πατσουλί.

αρώματα

Νέα αγαπημένη της ανακάλυψη είναι το Infinite Sky Eau de Parfum Spray της Estée Lauder με νότες από πιπέρι Σετσουάν, βανίλια Μαδαγασκάρης και σανταλόξυλο.

αρώματα

Ελένη Μενεγάκη | Το άρωμα που φορά εδώ και 10 χρόνια είναι αυτό που αγαπά και η Julia Roberts

Αναστασία Τσιλιμπίου

Loading...

Μπορεί η Αναστασία Τσιλιμπίου να είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ωστόσο -προς έκπληξή μας-, το αγαπημένο της άρωμα είναι εξαιρετικά έντονο και αισθησιακό. Όπως μας λέει, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για το Si Eau de Parfum Intense του οίκου Giorgio Armani, καθώς αγαπά ιδιαίτερα το συνδυασμό από νότες νέκταρ φραγκοστάφυλλου, τριαντάφυλλου, αρτεμισίας και βενζόης.

αρώματα

Ζέτα Τσακούμη

Loading...

"Δεν φοράω ποτέ ένα άρωμα. Έχω τρέλα με τα αρώματα και μπορεί σε μία μέρα να αλλάξω πολλά", λέει η Ζέτα. "Σχεδόν ποτέ δεν παίρνω το ίδιο δεύτερη φορά", εξομολογείται.

Ένα από τα αγαπημένα της όμως είναι το ξυλώδες και φρουτώδες Balade Sauvage του οίκου Christian Dior με νότες από περγαμόντο, δέντρο συκιάς, σύκο, ροδάκινο, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, βανίλια και αμπερόξυλο. "Μου αρέσει γιατί μπορώ να το φοράω και πρωί και βράδυ", εξηγεί.

αρώματα

Εξίσου αγαπημένο της, ειδικά το καλοκαίρι, είναι το Bleu Turquoise Eau De Parfum του οίκου Armani Privé με νότες από θυμίαμα, αλάτι, μαύρο πιπέρι, υλάνγκ υλάνγκ, ινδικό γιασεμί, βανίλια και σανταλόξυλο. "Όλοι με ρωτάνε τι άρωμα είναι όταν το φοράω", εξηγεί.

αρώματα

Από την perfume wardrobe της δεν λείπει επίσης το "καθαρό" Blanche Eau De Parfum του οίκου Byredo (Atticadps.gr) με νότες από λευκό τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, βιολέτα, νερολί, παιώνια, ξανθά ξύλα και musk, αλλά και το εξαιρετικά αισθησιακό Mumbai Noise Eau de Parfum (Atticadps.gr) του ίδιου οίκου με νότες από αρτεμισία, tonka beans, καφέ, λάβδανο και σανταλόξυλο.

αρώματα

Βασιλεία Βολανάκη

Loading...

Μία εκ των νέων ambassadors του φετινού Beauty Stars Fest, η Βασιλεία Βολανάκη, φορά, όπως μας λέει, το My Way Eau De Parfum του οίκου Giorgio Armani με νότες από περγαμόντο, άνθος πορτοκαλιάς, τουμπερόζα, γιασεμί, βανίλια και κεδρόξυλο. "Με κάνει να νιώθω φρέσκια και αισθάνομαι ότι μυρίζει σαν την άνοιξη", λέει η ίδια.

άρωμα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Έλενα Γαλύφα

Loading...

Αν περνούσες δίπλα από την Έλενα Γαλύφα, τι άρωμα θα μύριζε άραγε; Το Ombre Nomade του οίκου Louis Vuitton με νότες από ξυλαλόη, θυμίαμα, τριαντάφυλλο, βατόμουρο, σαφράν, βενζόη, αμπερόξυλο και γεράνι.

αρώματα

"Το φορούσε ένας φίλος μου σε ένα τραπέζι, αγκαλιαστήκαμε για να χαιρετηθούμε και όλο το βράδυ αισθανόμουν το άρωμά του. Ξύπνησα το πρωί, το ίδιο! Λέω δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Ήταν τόσο όμορφα έντονο και είχα πειστεί ότι εγώ και αυτό το άρωμα ταιριάζουμε", λέει η ίδια.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Loading...

Λάτρης των γλυκών αρωμάτων, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου δεν μπορεί να αντισταθεί στο Vanille Eau Gourmande του οίκου Laura Mercier. Οι νότες ορχιδέας, λικέρ βανίλιας, βανίλιας musk, ηλιοτρόπιου, κρίνου, σανταλόξυλου και κεχριμπαριού το κάνουν να μυρίζει σαν "μπισκοτάκι", όπως μας λέει η ίδια.

αρώματα

Βασιλική Καρανζογιάννη

Loading...

"Σαν δίδυμος δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα πιστή σε ένα άρωμα", μάς λέει η Βασιλική γελώντας. "Το άρωμά μου θέλω να συνοδεύει κάθε ξεχωριστή περίσταση ενώ σχεδόν πάντα αντικατοπτρίζει την διάθεσή μου. Όμως, όση προσπάθεια και να κάνω για να ξεφύγω, πάντα εκεί καταλήγω. Το La Nuit Trésor Eau De Toilette είναι η μία και μοναδική μου αγάπη", αποκαλύπτει.

αρώματα

"H γοητεία του μαύρου τριαντάφυλλου με τις νότες ορχιδέας βανίλιας έχουν καταφέρει να με μαγέψουν και να με κάνουν να νιώθω ένα μικρό διαμάντι, όπως είναι το μπουκάλι του. Το καλοκαίρι ψεκάζω από πάνω του, για την απαραίτητη ανανέωση, το La Nuit Trésor Nude καθώς στις νότες βάσης του περιέχει την λατρεμένη μου καρύδα, άκρως καλοκαιρινή και εξωτική".

αρώματα

Δάφνη Νεοφύτου

Loading...

Το αγαπημένο άρωμα της Δάφνης Νεοφύτου δεν είναι άλλο από το εξαιρετικά λουλουδένιο και ρομαντικό Gucci Bloom Eau de Parfum του οίκου Gucci με νότες από γιασεμί, τουμπερόζα και κινέζικο αιγόκλημα. "Το λατρεύω για την υπέροχη, λουλουδένια εσάνς του, που με κάνει να μυρίζω την άνοιξη όλο το χρόνο", λέει.

αρώματα

Λυδία Παπαϊωάννου

Loading...

"Δεν φοράω συχνά αρώματα γιατί με ζαλίζουν", μάς λέει η Λυδία γελώντας. Τις μέρες όμως που είναι πολύ χαρούμενη και θέλει ένα "έξτρα κοσμηματάκι" στην εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια, φορά το πουδρένιο Petits et Mamans του οίκου Bvlgari με νότες από πορτοκάλι, περγαμόντο, χαμομήλι, ηλιάνθο, τριαντάφυλλο και βανίλια.

αρώματα

Το μυστικό της για να μυρίζει όμορφα ακόμα και χωρίς άρωμα; "Οι κρέμες σώματος με καλοκαιρινές εσάνς", εξομολογείται.

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ