Follow us

Η Kim Cattrall ξεπέρασε την Samantha Jones σε coolness με το pride φόρεμα by Vassilis Zoulias

Το ιδιαίτερο, όλο νόημα, φόρεμα που επέλεξε η Kim Cattrall.

Kim Cattrall

Πάντα είναι μεγάλη μας χαρά να ακούμε οποιοδήποτε νέο αφορά την Kim Cattrall και το τελευταίο διάστημα το όνομά της ακούγεται συχνά, αρχικά για την πολυαναμενόμενη και ηχηρή επιστροφή της στο "And Just Like That”, παρά την κόντρα της με την Sarah Jessica Parker, όπως και για τη νέα της σειρά "Glamorous” που από τις 22 Ιουνίου μπορούμε να την παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα του Netflix.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας το pride dress του Vassilis Zoulias, στηρίζοντας έμπρακτα την LGBTQI+ κοινότητα και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν αποθεωτικά. Η Kim Cattrall τίμησε τον μήνα της υπερηφάνειας ποζάροντας χαμογελαστή με το φόρεμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, έκανε repost την ανάρτηση της Cattrall γράφοντας χαρακτηριστικά "Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την αγαπημένη Kim Cattrall με το pride dress μας! Τόσο χαρούμενος, που θα μπορούσα να ουρλιάξω από χαρά. Ευχαριστώ την υπέρτατη στιλίστρια Patricia Field για ακόμα μία φορά!".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Ζούλιας συνεργάζεται με την Patricia Field - να υπενθυμίσουμε το σακάκι Vertigo by Vassilis Zoulias το οποίο είχαμε δει να φοράει η πρωταγωνίστρια Lily Collins στο δημοφιλές "Emily in Paris”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ