Follow us

#SummerFavorites | Βρήκαμε το polo dress που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι

Το στιλ φορέματος που αγαπούν οι πιο κομψές γυναίκες.

MissBloom TEAM
La Martina Courtesy of La Martina

Εκτός από τα μαγιό και τα παρεό, τις ψάθινες τσάντες και τα σανδάλια, ένα από τα staples του καλοκαιρινού ντυσίματος είναι δίχως αμφιβολία τα φορέματα. Πρακτικά και άνετα, τα φορέματα πρόκειται να σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά και προσεγμένα σε κάθε περίσταση, ενώ παράλληλα σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Ανάμεσα στα φορέματα που αξίζει να έχει στην καλοκαιρινή συλλογή της μία fashionista είναι το polo dress, ένα διαχρονικό στιλ φορέματος που πρόκειται να ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

Το polo dress και κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό είναι ένας safe και κομψός τρόπος για να ντυθείς κομψά σε ποικίλες περιστάσεις του καλοκαιριού. Πρόκειται μάλιστα για ένα φόρεμα που δεν χάνει ποτέ τη στιλιστική του αξία, συνεπώς πρόκειται να το έχεις για χρόνια στη συλλογή σου. Εμείς επιλέξαμε το δικό μας αγαπημένο από τη νέα συλλογή της La Martina.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα λευκό polo dress με neutral λεπτομέρειες, το οποίο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου στιλ, σωματότυπου και ηλικίας.

#SummerFavorites | Βρήκαμε το polo dress που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι
Polo Dress La Martina

Πώς θα φορέσεις το polo dress από τη La Martina;

Το polo dress είναι ένα από τα ιδανικά φορέματα για τις casual chic και semi-formal περιστάσεις του καλοκαιριού. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual και πολύ άνετο σύνολο, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sneakers, εσπαντρίγιες ή σανδάλια και μία tote τσάντα. Κάπως έτσι θα είσαι κομψή και cool στη διάρκεια της ημέρας. Εάν θέλεις να αναβαθμίσεις το look σου, αντικατέστησε τα flat παπούτσια με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή mules, μία mini crossbody τσάντα και αναβάθμισε το look σου με ένα κόσμημα. Το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσεις με το στιλ σου. Ένα λευκό polo dress όπως αυτό από τη La Martina είναι πως ένα one piece μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, ακολουθώντας διαφορετικό styling.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο κατάστημα La Martina, στο Golden Hall Athens και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ακολούθησε τη La Martina στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr