Follow us

Το ρομαντικό λευκό που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities φέτος το καλοκαίρι

Ο ρομαντικός χαρακτήρας του ιδιαίτερου υφάσματος είναι αυτό που αναζητάς να αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Το ρομαντικό λευκό που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities φέτος το καλοκαίρι Instagram

Το καλοκαίρι είναι στο μυαλό των περισσότερων από εμάς ταυτισμένο με εικόνες και χρώματα γαλάζιου και λευκού, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το λευκό χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της θερινής εποχής. Η μαυρισμένη επιδερμίδα, η ανάλαφρη διάθεση όπως και τα καλοκαιρινά σκηνικά στα οποία βρισκόμαστε, μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε τα πιο ξέγνοιαστα σύνολα, τα οποία τυχαίνει τις περισσότερες φορές να είναι λευκού χρώματος.

Αναμφίβολα τα total looks είναι αυτά τα οποία θα μας χαρίσουν ένα απόλυτα summer mood, δεν είναι όμως απόλυτα απαραίτητο, καθώς όποιο λευκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να επιλέξουμε να συνδυάσουμε στο σύνολο μας, πάντα θα το αναβαθμίσει και θα το ανανεώσει σε ακόμα πιο καλοκαιρινό. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε να έχει επιστρέψει στις τάσεις ένα ρομαντικό κεντητό ύφασμα, το broderie anglaise.

Το κέντημα broderie anglaise πρωτοεμφανίστηκε τον 16ο αιώνα στην ανατολική Ευρώπη ενώ καθιερώθηκε ως βρετανική κληρονομιά, λόγω της δημοτικότητας του στη Βρετανία τον 19ο αιώνα. Το broderie anglaise χαρακτηρίζεται από κεντητά μοτίβα που συχνά απεικονίζουν λουλούδια, φύλλα ή μικρά μοτίβα σε οβάλ ή στρογγυλά σχέδια ενώ πλέον το κεντητό αυτό ύφασμα συχνά χαρακτηρίζεται ως "παρόμοιο με δαντέλα, αλλά καλύτερο” καθώς είναι ευκολότερο να συνδυαστεί όλες τις ώρες της ημέρας, με το σωστό styling, χαρίζοντας μία ρομαντική αίσθηση κομψότητας σε κάθε σύνολο.

Στις τάσεις για τη φετινή σεζόν βλέπουμε να έχει επιστρέψει το δημοφιλές ρομαντικό ύφασμα το οποίο βλέπουμε να προτιμάται τόσο σε ρομαντικά φορέματα και φούστες όσο και σε stylish twin sets ή ψηλόμεσα σορτς, δίνοντας μας έτσι την επιλογή να διαλέξουμε ποιο κομμάτι ταιριάζει καλύτερα με το στιλ μας.

Όπως έχουμε παρατηρήσει οι Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους το ρομαντικό λευκό κεντητό ύφασμα δίνοντας η κάθε μία μία ξεχωριστή πρόταση που αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ.









Έξωμο τοπ με κέντημα από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Μάξι φούστα παραλίας με στρώσεις και ανάγλυφη υφή, Marks & Spencer

Φόρεμα με τρυπητό κέντημα, H&M

Midi φούστα με διάτρητα κεντήματα, Zara

Strapless κροπ τοπ με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Σορτς με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ