Follow us

Στην H&M ανακαλύψαμε το πιο καλοκαιρινό cross body τσαντάκι που ταιριάζει με όλα τα looks σου

Το καλοκαιρινό τσαντάκι πασπαρτού που χρειάζεσαι

Στην H&M ανακαλύψαμε το πιο καλοκαιρινό cross body τσαντάκι που ταιριάζει με όλα τα looks σου Splash News / Ideal Images

Ανέκαθεν οι τσάντες ήταν από τα βασικότερα γυναικεία αξεσουάρ που καθορίζουν το στιλιστικό αποτέλεσμα ενός συνόλου ενώ μπορούν να το διαμορφώσουν απόλυτα ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας αλλά και με την κάθε διαφορετική τσάντα. Αδιαμφισβήτητα τα είδη και τα διαφορετικά στιλ και μεγέθη τσαντών που διατίθενται στις επιλογές μας όπως και στην αγορά, καλύπτουν όλα τα είδη στιλ όπως και όλες τις πρακτικές και μη ανάγκες τις οποίες μπορεί να χρειαστεί μία γυναίκα στην καθημερινότητα της.

Τα κομμάτια τα οποία επιζητούμε να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες αλλά και επιθυμίες μας είναι αυτά τα οποία χρειαζόμαστε ή μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Μία τέτοια τσάντα μπορεί να είναι μία tote bag, ένα backpack ή ένα κομψό cross body bag που μπορείς να φορέσεις στις day to night εμφανίσεις σου.

Αυτές όμως οι τσάντες οι οποίες έχουν απόλυτα καλοκαιρινό χαρακτήρα για να τις φορέσουμε στις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας, είναι εύκολο να διαμορφώσουν οποιοδήποτε look μας αυτόματα σε summer look. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τόσο από το υλικό από το οποίο δημιουργήθηκαν, υλικά όπως η ψάθα και το λινό ύφασμα, όσο και από τα χρώματα του item, και φυσικά μέσω του styling που θα επιλέξουμε για το σύνολο μας.

Το cross body τσαντάκι που θα αναβαθμίσει απόλυτα κάθε καλοκαιρινό look σου ανακαλύψαμε στην H&M. Συγκεκριμένα το raffia τσαντάκι έχει λευκό κορδόνι ώμου και λευκά χερούλια καθιστώντας το ιδανικό να συνδυαστεί με όλα τα summer day to night looks σου.

Στην H&M ανακαλύψαμε το πιο καλοκαιρινό cross body τσαντάκι που ταιριάζει με όλα τα looks σου
Τσάντα ώμου με κορδόνι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ