Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο απ' όλα στις μαυρισμένες επιδερμίδες

Το χρώμα που αξίζει να εντάξεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο απ' όλα στις μαυρισμένες επιδερμίδες Instagram@stam_tsimtsili

Χωρίς αμφιβολία το καλοκαίρι θέλουμε πάνω από όλα να είμαστε άνετες και δροσερές όπως και να φοράμε ρούχα που μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας κάνουν να αισθανόμαστε το summer mood που επιθυμούμε. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα εάν δημιουργούμε συχνά looks στα οποία πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα. Τα έντονα χρώματα κάνουν μία άτυπη δήλωση καλοκαιρινής διάθεσης ενώ οι περισσότερες από εμάς επενδύοντας σε έντονα χρωματιστά fashion items, σκεφτόμαστε πόσο ωραία θα ταιριάζουν με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα δημιουργώντας παράλληλα ένα ενημερωμένο look, καθώς οι color boost εμφανίσεις είναι μία από τις τάσεις της σεζόν.

Αδιαμφισβήτητα τόσο τα ουδέτερα όσο και τα έντονα χρώματα αναδεικνύονται καλύτερα σε μία bronze επιδερμίδα, ωστόσο κάποια χρώματα της χρωματικής παλέτας μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα άκρως καλοκαιρινό look. Το μπλε και οι αποχρώσεις του, το πράσινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο όπως και το κόκκινο και όλες του οι αποχρώσεις. Συγκεκριμένα θα σταθούμε στο έντονο φούξια χρώμα το οποίο φέτος πέρα από το ότι είναι τάση, αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό το μαύρισμα μας καθιστώντας το σε μία ιδανική επιλογή για τις θερινές εμφανίσεις μας.

Την υπενθύμιση για το πόσο εντυπωσιακό μπορεί να δείξει το έντονο φούξια χρώμα σε μία μαυρισμένη επιδερμίδα, μας την έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε midi μήκος και έντονη φούξια απόχρωση. Το color blast φόρεμα της συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ απόχρωση και χρυσά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνιση της.

Φόρεμα ντεπιές, H&M

Κοντό φόρεμα με βάτες, Zara

Φόρεμα κροσέ λαιμόκοψη halter, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ