Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το άκρως απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία

Η Χριστίνα Μπόμπα με το αξεσουάρ που θα σε προστατεύσει από τον ήλιο.

chrismpo Instagram @chrismpo

Όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, όποια κι αν είναι η περίσταση, τα αξεσουάρ θα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσουμε ένα look μας. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά στα looks που φοράμε στην παραλία, υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που έχουν διπλό ρόλο. Κάνουν το beach look μας πιο ιδιαίτερο και μας προσφέρουν προστασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα καπέλα, το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού, την αξία του οποίου μας υπενθύμισε η Χριστίνα Μπόμπα με μία πρόσφατη ανάρτησή της.

Διαβάστε Επίσης

Η influencer και επιχειρηματίας περνά το καλοκαίρι μαζί με την οικογένεια της στην Αντίπαρο και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τις διακοπές της. Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει σε κάποια παραλία του νησιού, φορώντας ένα μπεζ slip dress, το οποίο έχει συνδυάσει με δύο κολιέ με πέρλες και ένα άκρως εντυπωσιακό ψάθινο καπέλο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλοκαιρινό και ένα reminder πως τα καπέλα μπορούν να φορεθούν τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Διαβάστε Επίσης

Εάν λοιπόν θέλεις να ανανεώσεις το καλοκαιρινό στιλ σου, ένα καπέλο είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες προσθήκες που μπορείς να κάνεις στη συλλογή σου. Ψάθινο, bucket ή jockey, το καπέλο πρόκειται να σε προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου και ταυτόχρονα θα κάνει κάθε summer look σου πιο ιδιαίτερο.

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Copy the look

Καπέλο κορδέλα αντίθεση Μango

Χειροποίητο ψάθινο καπέλο H&M

Πλεκτό καπέλο με κορδέλα σε αντίθεση Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ