Follow us

Η Dua Lipa είναι στην Αθήνα και φόρεσε το πιο άνετο καλοκαιρινό look

Εάν πρόκειται να ταξιδέψεις σύντομα, το travel look της Dua Lipa είναι ιδανικό.

MissBloom TEAM
Dua Lipa Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που το ημερολόγιο έδειξε πως το καλοκαίρι έφτασε, διάσημοι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη καταφτάνουν στην Ελλάδα για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης σε κάποιο νησί της χώρας μας. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, η προσοχή επικεντρώθηκε στη Σίφνο, αφού είναι το νησί που επέλεξε η Dua Lipa για να περάσει τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Romain Gavras.

Η Dua Lipa μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα τόσο από τη Σίφνο όσο και από την Αθήνα, όπου βρέθηκε αργότερα. Σε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα, φαίνεται να φορά ένα άκρως καλοκαιρινό look, το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Dua Lipa έχει συνδυάσει ένα λευκό tank top με τζιν σορτς και πουκάμισο με λευκές και πράσινες ρίγες, ενώ για αξεσουάρ επέλεξε μία μαύρη δερμάτινη ζώνη, γυαλιά ηλίου και ψάθινη tote bag. Ολοκλήρωσε το casual look της με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα. Το αποτέλεσμα είναι άνετο και πολύ cool, ενώ το εν λόγω combo είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ταξιδεύεις πάντα με στιλ.

Το summer look της Dua Lipa

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ