Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει ποια χρώματα ταιριάζουν στις μαυρισμένες επιδερμίδες | Η απόχρωση - τάση στο φόρεμά της που θα προτιμήσουμε

Άλλο ένα χρώμα που θα συμπεριλάβουμε στη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών μας

MissBloom TEAM
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει ποια χρώματα ταιριάζουν στις μαυρισμένες επιδερμίδες | Το χρώμα στο φόρεμα της που θα προτιμήσουμε Instagram@stam_tsimtsili

Το dopamine dressing έκανε αδιαμφισβήτητα δυναμική είσοδο ως ένα από τα επικρατέστερα trends της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 και όσο μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού συνειδητοποιούμε πόσο πολύ ταιριάζει απόλυτα και στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Τα έντονα χρώματα ανέκαθεν ήταν μία go to επιλογή για τα θερινά μας looks καθώς ψάχνουμε φωτεινά και εντυπωσιακά χρώματα για να αναδείξουν τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα και την ανεβασμένη μας διάθεση.

Φέτος το dopamine dressing προτείνει τα χρώματα τάσεις της σεζόν ως αυτά που θα αναδείξουν το σύνολο μας σε dopamine booster και επίκαιρο ανανεώνοντας ταυτόχρονα την διάθεση και την γκαρνταρόμπα μας. Το έντονο πράσινο, το έντονο fluo φούξια, το φλογερό κόκκινο, η cobalt blue απόχρωση του μπλε, η lime απόχρωση του πράσινου, όπως και το εκτυφλωτικό πορτοκαλί είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας για φέτος το καλοκαίρι. Κάποιοι όμως από αυτούς τους τόνους ταιριάζουν ακόμη περισσότερο στα summer looks μας καθώς αναδεικνύουν υπέροχα τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα εισάγοντας μας σε ακόμη περισσότερο ανέμελο καλοκαιρινό mood.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να γνωρίζει καλά ποια χρώματα τάσεις αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα της, κάτι που φάνηκε με το έντονο φούξια look που είχε δημιουργήσει σε πρόσφατη εμφάνιση της όπως και με την επιλογή χρώματος που διάλεξε σε look για βόλτα στα σοκάκια στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα με τιράντες σε στενή γραμμή και έντονη πορτοκαλί απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ταμπά flat πέδιλα και raffia τσαντάκι.

Δες την εμφάνιση της

Φόρεμα με τρυπητό κέντημα, H&M

Ολόσωμη φόρμα σορτς σε rib ύφανση, Funky Buddha

Φόρεμα μίντι με τιράντες και λεπτομέρεια κρίκο, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ