Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε τη φούστα που είναι ιδανική για απογευματινά summer cocktails

Τόσο στην πόλη όσο και στο νησί

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε τη φούστα που είναι ιδανική για απογευματινά summer cocktails Instagram@voulgaraki_el

Το καλοκαίρι προσπαθούμε και επιστρατεύουμε τα πιο δροσερά και άνετα items της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να αισθανόμαστε και να δείχνουμε όμορφα. Αναμφίβολα με πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μπορούμε πειραματιστούμε και να τα συνδυάσουμε με διαφορετικό styling έτσι ώστε να πετύχουμε διαφορετικά σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις. Κάποια κομμάτια όμως είναι αυτά που μας εμπνέουν την ίδια την περίσταση όταν τα βλέπουμε.

Οι φούστες είναι κάποια από αυτά τα κομμάτια τα οποία μας "μυρίζει" καλοκαίρι και ανεμελιά με το που τα κοιτάζουμε ενώ μας βοηθούν να διατηρήσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία, αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της θερινής γκαρνταρόμπας. Οι φούστες μπορούν να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μας εξυπηρετήσουν σε διάφορες και διαφορετικές περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή μας έξοδο ενώ κάποιες ενδείκνυνται και για special events, όπως τα απογευματινά καλοκαιρινά cocktails.

Την ιδανική φούστα για απογευματινά καλοκαιρινά cocktails φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Ελένη Βουλγαράκη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε ένα απόλυτα girly look το οποίο αποτελούταν από λευκό top και mini φούστα σε ανοιχτή πράσινη απόχρωση με διακριτικό floral print, από την Pink Woman.


Για ένα αντίστοιχο look σαν αυτό της Ελένης Βουλγαράκη, επέλεξε μια mini floral φούστα και συνδύασε τη με ένα crop ή tank top, με strapless ή με cropped shirt. Επέλεξε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι flat σανδάλια εάν επιθυμείς ένα πρακτικό σύνολο ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες εάν προτιμάς ένα άνετο και stylish look.

Μίνι φούστα, Pink Woman

Μίνι φούστα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ