Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Το φόρεμα που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου.

MissBloom TEAM
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Όλες αναζητάμε εξτρά στιλιστική έμπνευση ενόψει διακοπών. Το τι θα πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα μπορεί να μας ταλαιπωρεί σχεδόν πάντα ως σκέψη, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πρακτικές και ευέλικτες στις επιλογές μας. Μία απ' αυτές τις smart επιλογές του καλοκαιριού είδαμε σε μία πρόσφατη εμφάνιση της Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Ο λόγος βεβαίως για το slip dress.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ παρακολούθησε τον τελικό του τουρνουά τένις του Wimbledon και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα slip φόρεμα σε βαθύ μπλε χρώμα από τη συλλογή Ralph Lauren. To φόρεμά της συνδυάσε με γόβες σε χρυσό, ενώ στους ώμους της είχε δέσει ένα λευκό πουλόβερ. Αν στην εμφάνιση αυτή αντικαταστήσεις τις χρυσές γόβες με χρυσά φλατ σανδάλια, τότε έχεις το ιδανικό σύνολο για τις βραδινές σου εξόδους στις διακοπές.

Γιατί να φορέσεις ένα slip dress;

Τα slip φορέματα είναι άνετα, ευκολοφόρετα και πολύ σέξι και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Είναι τόσο μίνιμαλ στη γραμμή τους, απαλά στην υφή τους και συχνά ουδέτερα στα χρώματα τους που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις όποιον στιλιστικό συνδυασμό επιθυμείς είτε bold ενισχύοντας το look με πολλά κοσμήματα και statement αξεσουάρ είτε μίνιμαλ ακολουθώντας το ύφος του φορέματος. Μπορείς να τα φορέσεις με blazer αλλά και με demin jackets τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού, μπορείς ακόμα να τα βάλεις με flip flops και αθλητικά ή με πέδιλα με τακούνι ανάλογα με το look που θες να πετύχεις για κάθε περίσταση.

Επίσης, τα slip φορέματα είναι τόσο ελαφριά που δεν πιάνουν κανένα χώρο στη βαλίτσα των διακοπών, οπότε μπορείς να πάρεις μαζί σου περισσότερα από ένα!

Το look της Μαρίας Ολυμπίας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ