Follow us

Τα 5 άκρως απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού

Τα αξεσουάρ που έχουν την έγκριση των fashion A-listers.

Τα 5 άκρως απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Εάν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στιλ μας ως έναν καμβά, τα αξεσουάρ θα ήταν σίγουρα τα χρώματα που το κάνουν πιο όμορφο, πιο προσωπικό. Όποια κι αν είναι η περίσταση, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, πάντα θα υπάρχει ένα -ή και περισσότερα- αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να το αναβαθμίσεις. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, τα αξεσουάρ είναι ένας εύκολος και safe τρόπος τόσο να προστατευτείς από την υψηλή θερμοκρασία της εποχής όσο και να κάνεις upgrade στο ντύσιμό σου. Υπάρχουν μάλιστα πέντε συγκεκριμένα αξεσουάρ που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την καθολική αποδοχή των style experts και είναι εκείνα που κάθε fashionista χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

#1 Γυαλιά ηλίου

Η λίστα με τα άκρως απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού ξεκινά με τα γυαλιά ηλίου. Το εν λόγω αξεσουάρ έχει διττό ρόλο. Αφενός πρόκειται να σε προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου και αφετέρου πρόκειται να αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Εάν αγαπάς το διαχρονικό στιλ, προτίμησε ένα πιο κλασικό σχέδιο σε αποχρώσεις όπως το μαύρο, ενώ εάν έχεις αποφασίσει να πειραματιστείς επέλεξε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε έντονα χρώματα όπως το hot pink. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τα 5 άκρως απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού

#2 Ψάθινη τσάντα

Καλοκαιρινό στιλ σημαίνει πως αφήνουμε επιτέλους την κλασική δερμάτινη τσάντα μας στη ντουλάπα και την αντικαθιστούμε με μία ψάθινη. Ευτυχώς για όλες μας, η περίοδος που οι ψάθινες τσάντες ήταν αποκλειστικά για τις εμφανίσεις μας στην παραλία έχει περάσει. Πλέον, μπορείς να βρεις το ιδανικό σχέδιο για κάθε περίσταση. Μία μεγάλη ψάθινη τσάντα για την καθημερινότητα, μία μεσαίου μεγέθους για τις χαλαρές βόλτες αλλά και mini ψάθινα τσαντάκια για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ