Follow us

Οι νέες σαγιονάρες της Ιpanema που επιλέγουν οι πιο κομψές fashionistas για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει πως... οι σαγιονάρες Ipanema ταιριάζουν με κάθε look.

MissBloom TEAM
Ipanema Courtesy of Ipanema

Εάν χρειαστεί να αναλογιστείς ποια είναι τα items που ονειρεύεσαι να αποκτήσεις κάθε καλοκαίρι, οι σαγιονάρες είναι σίγουρα το πρώτο item που θα σου έρθει στον νου. Αυτό το τόσο ξεχωριστό και άνετο καλοκαιρινό σανδάλι ταιριάζει με κάθε look και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκτήσεις τις σαγιονάρες του καλοκαιριού από ένα brand που φημίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σαγιονάρες της Ipanema, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη των πιο κομψών fashionistas.

Οι νέες σαγιονάρες της Ιpanema που επιλέγουν οι πιο κομψές fashionistas για το καλοκαίρι

Οι αυθεντικές σαγιονάρες της Ipanema έρχονται απευθείας από τη Βραζιλία για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks. Αυτό που χρειάζεται είναι να ανακαλύψεις όλες τις νέες τάσεις σε flip flops και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ ή έντονους τόνους, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν τέλεια στο στιλ σου.

Courtesy of Ipanema

H Ipanema είναι ο ορισμός του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου, των διακοπών. Έρχεται από τη Βραζιλία, τη χώρα του κεφιού, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από όλους μας. Και πώς να μην την λατρέψεις με αυτή την ποικιλία που διαθέτει. Μονόχρωμα σχέδια , σε έντονα χρώματα όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το πετρόλ, το γαλάζιο, αλλά και πιο ήσυχα όπως της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου.

Courtesy of Ipanema
Courtesy of Ipanema
Courtesy of Ipanema

Ένας ακόμη όμως λόγος για τον οποίο επιλέγουμε τις Ipanema είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον. Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις. Είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της μόδας γενικότερα, και είναι πολύ σημαντική η στήριξη της βιωσιμότητας. Και η Ipanema πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον ευαίσθητο τομέα. Μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Courtesy of Ipanema

Ακολούθησε την Ipanema στο Facebook, το Instagram και το Youtube.

Όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, μπορείτε να τη δείτε στο www.adamsshoes.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ