Follow us

Barbiecore | 5 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσεις το ροζ φέτος το καλοκαίρι

Πώς θα υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού;

roz Splash News / Ideal Image

Τα hashtags #barbiecore και #barbiecoreaesthetic έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 600 χιλιάδες και 46 εκατομμύρια αναρτήσεις αντίστοιχα στο TikTok. Πληκτρολογώντας τον εν λόγω όρο στο Google, θα παρουσιαστούν μπροστά σου περισσότερα από 38 εκατομμύρια αποτελέσματα. Η Pantone μόλις κυκλοφόρησε μία νέα απόχρωση, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην κυκλοφορία της νέας ταινίας "Barbie” με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig.

Διαβάστε Επίσης

Κάπως έτσι, και έχοντας επηρεαστεί οι πάντες από την εν λόγω ταινία, έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε μοντέρνους τρόπους για να προσθέσουμε το hot pink στο ντύσιμό μας. Σίγουρα κάποιες από εμάς είμαστε fans αυτού του χρώματος και κάποιες άλλες χρειαζόμαστε λίγη προσπάθεια για να πειστούμε. Σε κάθε περίπτωση, η λίστα με τα brands που έχουν κυκλοφορήσει συλλογές αφιερωμένες και εμπνευσμένες από τη Barbie είναι τόσα πολλά που θεωρούμε δεδομένο πως καθεμία από εμάς θα βρει τα ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με το στιλ της.

Όσον αφορά στους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις, ακόμα και εδώ οι προτάσεις είναι διάφορες. Μπορείς να προσθέσεις μερικές ροζ πινελιές στο ντύσιμό σου μέσω των αξεσουάρ. Για παράδειγμα, μία ροζ τσάντα, ένα ροζ μαντήλι ή ακόμα και ένα ζευγάρι ροζ παπούτσια μπορεί να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Εναλλακτικά και εάν έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς περισσότερο, μπορείς να επενδύσεις σε ένα φόρεμα, σε ένα λινό co-ord που είναι τέλειο για τα looks των διακοπών ή ακόμα και σε ένα μαγιό που θα αναδείξει την επιδερμίδα σου.

Extra Styling Tip: Σε περίπτωση που έχεις δοκιμάσει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ και πιστεύεις πως δεν σου ταιριάζει η εν λόγω απόχρωση, αξίζει να της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Δοκίμασε την πιο pastel ή bold εκδοχή της, που μπορεί να σου αρέσει περισσότερο. Αυτό το tip ισχύει για τις περισσότερες έντονες αποχρώσεις.

#1 Αξεσουάρ

#2 Midi φούστα

#3 Μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό

#4 Λινό co-ord

#5 Party dress

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ