Follow us

Το style inspo του νέου μήνα | 10 άκρως καλοκαιρινά looks για να αντιγράψεις τον Αύγουστο

Τα looks που θα φοράς συνεχώς τον Αύγουστο.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ποιος είναι ο πιο cool μήνας του χρόνου, ο Αύγουστος θα ήταν εκείνος που θα μας ερχόταν πρώτος στο μυαλό. Παραδοσιακά, είναι ο μήνας που ο περισσότερος κόσμος πηγαίνει διακοπές, ενώ ακόμα κι εάν βρίσκεσαι στην πόλη, η γενικευμένη χαλαρότητα που χαρακτηρίζει την εν λόγω εποχή, σε βοηθά να ξεκουραστείς και γιατί όχι, να διασκεδάσεις στην άδεια πόλη. Όλα αυτά φυσικά αξίζει να τα κάνεις, φορώντας τα πιο καλοκαιρινά και κομψά looks.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, τα λινά ρούχα σε ανάλαφρες γραμμές και ανοιχτές αποχρώσεις βρίσκονται ξανά στην επικαιρότητα. Αυτό σημαίνει πως τα φορέματα και τα λινά co-ords είναι τέλειες επιλογές είτε θέλεις να ντυθείς κομψά στην πόλη είτε στο νησί. Φυσικά, οι leaders της σεζόν είναι τα μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα μαζί με τα καφτάνια και τις ψάθινες τσάντες που σε βοηθούν να ντυθείς κομψά ακόμα και στην παραλία.

Εξίσου σημαντικά είναι και τα αξεσουάρ. Χρυσά κοσμήματα που αναδεικνύουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα, ψάθινα καπέλα που σου χαρίζουν αέρα ντίβας, αλλά και flat σανδάλια που ταιριάζουν με τα πάντα είναι τα απόλυτα must have. Καλωσορίζοντας λοιπόν αυτόν τον τόσο fun μήνα, αξίζει να τον υποδεχτείς με την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Έτσι για να σε βοηθήσουμε, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα looks που θα γίνουν το δικό σου style inspo.

Το style inspo του νέου μήνα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ