Follow us

Οι last minute αγορές που αξίζει να κάνεις λίγο πριν φύγεις διακοπές

Ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου;

street style iStock

Εάν ανήκεις σε εκείνους προτιμούν να απολαύσουν τις διακοπές του καλοκαιριού τον Αύγουστο, τότε η στιγμή που θα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου πλησιάζει, ακριβώς όπως και η στιγμή που θα χρειαστεί να οργανώσεις τη βαλίτσα σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες αγορές σε μαγιό, ρούχα και σανδάλια για τα looks των διακοπών, πάντα θα υπάρχει κάτι που ενδέχεται να έχεις ξεχάσει. Κάπως έτσι, αξίζει να κάνεις ένα last minute shopping ώστε να σιγουρευτείς πως έχεις στη διάθεσή σου όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστείς.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, μία καλή αγορά είναι η νέα πετσέτα θαλάσσης. Μονόχρωμες ή εμπριμέ, οι πετσέτες θαλάσσης είναι απαραίτητες για την παραλία. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την τσάντα θαλάσσης. Ψάθινη, crochet ή υφασμάτινη tote, η τσάντα θαλάσσης είναι άκρως απαραίτητη και το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

Τα cover-ups έχουν επίσης τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο καλοκαιρινό στιλ. Ένα καφτάνι, μία αέρινη φούστα ή ένα παρεό ταιριάζουν τέλεια με το μαγιό σου, ενώ θα δείχνεις κομψή ακόμα και στις βόλτες μετά την παραλία. Αξεσουάρ όπως τα μαντίλια πρόκειται να σε σώσουν στην περίπτωση της bad hair day, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα looks της παραλίας πιο ιδιαίτερα. Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική αγορά είναι οι back up σαγιονάρες. Συχνά, αυτό το διάσημο διχαλωτό σανδάλι φθείρεται στη διάρκεια των διακοπών από την παραλία. Συνεπώς αξίζει να έχεις στη βαλίτσα σου ένα επιπλέον ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Τσάντα shopper εμπριμέ Mango

Κολιέ κρυστάλλινες χάντρες Mango

Ολόσωμο Μαγιό με Ενίσχυση Indonesia Calzedonia

Κοντό Φόρεμα με Βολάν και Τρέσα Calzedonia

Ολόσωμο μαγιό Yamamay

Bikini top Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Ριγέ βαμβακερή πετσέτα μπάνιου Oysho

Εμπριμέ πετσέτα από 100% βαμβάκι Oysho

Τσάντα σε σχέδιο σάκου με πλεκτά σχοινιά Zara

Μίντι φόρεμα με ντεκολτέ ντραπέ Zara

Κρουαζέ φόρεμα παραλίας H&M

Φούστα παραλίας H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ