Follow us

Festival fashion στο MODIVO | Aνακάλυψε τις τάσεις και τα must-have για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ

Το καλοκαίρι λανσάρονται οι νέες τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν στο dress code των φεστιβάλ.

MissBloom TEAM
Modivo.gr Instagram @Modivo.gr

Η περίοδος των φεστιβάλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη! Μπροστά μας έχουμε δύο μήνες γεμάτους με την καλύτερη διασκέδαση, μουσική πανδαισία και φανταχτερά outfits. Τα φεστιβάλ, αποτελούν μια διατομή συναυλιών των πιο ενδιαφέρων καλλιτεχνών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι τους είναι η μόδα, η οποία τη συγκεκριμένη περίοδο είναι εντελώς ανεξέλεγκτη. Διασημότητες, influencers και λάτρισσες της ατμόσφαιρας του φεστιβάλ, σχεδιάζουν εδώ και μήνες τις εμφανίσεις τους για να γίνουν viral στα social media. Το καλοκαίρι, κοντά στα κάμπινγκ, λανσάρονται οι νέες τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν στο dress code των φεστιβάλ. Ωστόσο, προτού ετοιμάσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που ανακάλυψες πριν από λίγο στο TikTok, αξίζει να σκεφτείς τα διαχρονικά must-have που κυριαρχούν στις συναυλίες εδώ και χρόνια. Τις καλύτερες προτάσεις, μπορείς να τις βρεις στο MODIVO.

Viva-a-viva & Glam Rock

Από τότε που η Kate Moss, εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Glastonbury με γαλότσες και ένα αέρινο φόρεμα σε στυλ χίπι, ο όρος "festival fashion" απέκτησε μια εντελώς νέα σημασία. Το μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία, καθιέρωσε ένα νέο dress code το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται διαχρονική επιλογή για κάθε καλοκαιρινό φεστιβάλ. Οι γαλότσες, οι οποίες αναμφίβολα έχουν πρακτική λειτουργία, αντικαθίστανται πολύ συχνά με βαριά μποτάκια σε ροκ στυλ. Χάρη σε ένα τέτοιο σπάσιμο της αισθητικής, το look αποκτά ένα δυνατό και ταυτόχρονα λεπτό φινίρισμα, παρέχοντας την απόλυτη άνεση. Και αυτό, άλλωστε, είναι το νόημα της διασκέδασης.

Festival fashion στο MODIVO | Aνακάλυψε τις τάσεις και τα must-have για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ
MODIVO
MODIVO

Μποέμ στο στυλ του Studio 54

Το boho στυλ, άνθισε πριν από μια δεκαετία και από τότε θεωρείται πρότυπο των φεστιβάλ. Εμπνευσμένο από την indie μουσική και συγκεκριμένα τη Florence Welch από τη Florence + The Machine , έχει γίνει η αγαπημένη τάση της καλοκαιρινής μόδας. Χαρακτηριστικά αυτής της αισθητικής είναι τα ψάθινα καπέλα, τα παρεό με κρόσσια, τα oversized καρό πουκάμισα, τα φορέματα με έθνικ μοτίβα και τα σουέτ μποτάκια. Το σημερινό boho look είναι έντονα επηρεασμένο από την τάση της δεκαετίας του '70, οπότε τα western καπέλα, οι καουμπόικες μπότες, τα denim παντελόνια καμπάνα, τα floral prints και τα γυαλιά ηλίου σε στυλ του John Lennon είναι όλα κατάλληλα για μια casual εμφάνιση.

MODIVO
MODIVO
MODIVO

Η κοπέλα του ράπερ

Η εμπνευσμένη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αισθητική, έχει κυριολεκτικά ανατρέψει τις τάσεις της μόδας. Οι τάσεις του Y2K style εξακολουθούν να αποτελούν την ισχυρότερη έμπνευση όσον αφορά την καθημερινή ντουλάπα και φαίνεται ότι θα είναι επίσης το κλειδί για τα φεστιβάλ outfits αυτή τη σεζόν. Τα looks που δημιουργούνται συνδυάζοντας την hip-hop αισθητική με τις millennial επιρροές παρουσιάζονται από ξένες σταρ όπως η Hailey Bieber και η Zendaya. Cargo παντελόνια, crop tops, μίνι φούστες και εφαρμοστές ζακέτες είναι χαρακτηριστικά αυτής της νέας τάσης της μόδας. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα κοσμήματα με τη μορφή πολλαπλών δαχτυλιδιών, κολιέ και βραχιολιών.

MODIVO
MODIVO

Γκλίτερ, κρύσταλλο και σύμπαν

Ο φουτουρισμός είναι σήμερα μία από τις σημαντικότερες τάσεις της μόδας και οι σουρεαλιστικές, ελαφρώς πρωτοποριακές πινελιές, αποτελούν το μεγαλύτερο σήμα κατατεθέν του. Η Beyonce δεν είναι η μόνη που έχει ερωτευτεί, τις ασημένιες και τις μεταλλιζέ υφές - οι επισκέπτες των φεστιβάλ Coachella, Glastonbury ή Open'er επηρεάζονται επίσης από αυτές. Η λάμψη είναι η πιο πολυπόθητη πινελιά του φουτουριστικού look. Επομένως, η βαλίτσα σου πρέπει να περιλαμβάνει ρέοντα μεταλλιζέ φορέματα, μπλούζες με παγιέτες, ασημί ή χρυσά παντελόνια που αντανακλούν το φως και λαμπερά αξεσουάρ, όπως κρύσταλλα κολλημένα στο πρόσωπο ή χρυσόσκονη.

Δημιούργησε μοναδικά festival looks στο MODIVO.GR ή στην εφαρμογή του MODIVO. Άφησε τη διασκέδαση να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ