Follow us

Το καλοκαίρι είναι beach parties| 10 looks που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς

Τα stylish και επίκαιρα looks για να φορέσεις σε ένα beach party

Το καλοκαίρι είναι beach parties| 10 looks που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι, το καθημερινό μας lifestyle αποκτά εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα συγκριτικά με εκείνο που έχουμε τον χειμώνα. Πέρα από τις εξορμήσεις μας στην παραλία για βουτιές με την κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, όπως και για την επιθυμία μας να βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους, αλλάζει και ο τρόπος διασκέδασης μας. Τους "κρύους” μήνες του χρόνου διασκεδάζουμε σε κλειστούς χώρους, bar, clubs όπως και party σε σπίτια ενώ το καλοκαίρι, οποιοδήποτε party μπορεί να μεταφερθεί στην παραλία, τόσο το καλύτερο.

Beach clubs, beach bars και beach parties είναι στο προσκήνιο της night life μας, και αναμφίβολα το dress code είναι ανάλογο της περίστασης, άνετο αέρινο και απόλυτα καλοκαιρινό. Τα fashion items όπως και οι στιλιστικοί συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε είναι ποικίλοι και καλύπτουν κάθε είδος στιλ και αισθητικής όπως και διάθεσης.

Ένα ζευγάρι flat παπούτσια αδιαμφισβήτητα θα είναι σύμμαχος σου και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εντυπωσιακά co ord's, maxi αέρινα φορέματα, total white looks, ανάλαφρες φούστες συνδυασμένες με tank tops, party top με wide leg παντελόνες, sexy mini φορέματα sheer dresses ή το top του μαγιό σου με μία maxi φούστα είναι κάποιες από τις επιλογές σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish και εντυπωσιακά looks για να πάρεις έμπνευση και να αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ