Follow us

Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε το σορτς που ταιριάζει με κάθε μαγιό

Το διαχρονικό σορτσάκι που επιλέγουμε κάθε χρόνο ξανά και ξανά

MissBloom TEAM
Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε το σορτς που ταιριάζει με κάθε μαγιό Instagram@melina.nikolaidi

Σε κάθε νέα σεζόν φροντίζουμε να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία και στιλ να δημιουργούμε σύνολα που θα μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μας όπως και σε οποιαδήποτε περίσταση προκύψει. Ακριβώς έτσι οργανώνουμε και την καλοκαιρινή μας συλλογή, μόνο που οι ξεχωριστές περιστάσεις αυτή την εποχή του χρόνου είναι περισσότερες και αρκετά ιδιαίτερες.

Οι εξορμήσεις μας στην παραλία, τόσο πριν πάμε διακοπές όσο και κατά τη διάρκεια αυτών είναι αδιαμφισβήτητα μία περίσταση όπου το look μας χρειάζεται να είναι άνετο, δροσερό όπως και stylish. Οι επιλογές των cover ups για τις εμφανίσεις μας στην παραλία είναι ποικίλες, κιμονό, παρεό, αέρινα φορέματα, πουκάμισα και πουκαμίσες όπως και σορτς είναι κάποια από αυτά που μπορούμε να προτιμήσουμε.

Σίγουρα ανάλογα με το μαγιό που θα επιλέξουμε θα φροντίσουμε να φορέσουμε και το ανάλογο beachwear look, η επιλογή όμως ενός denim σορτς είναι μία επιλογή που ταιριάζει με οποιοδήποτε μαγιό και να έχουμε φορέσει.

Η Μελίνα Νικολαϊδη σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ανοιχτόχρωμο denim σορτς που επέλεξε για να φορέσει στην παραλία είναι η πιο διαχρονική αλλά και safe επιλογή που μπορούμε να κάνουμε όποιο και εάν είναι το μαγιό που φοράμε. Ταιριάζει τόσο με μονόχρωμα μπικίνι όπως και με εμπριμέ, όπως προτίμησε η Μελίνα Νικολαϊδη, όπως και με ολόσωμα μαγιό, σε κλασικές γραμμές όπως και με cut outs.

Δες την εμφάνιση της

Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε το σορτς που ταιριάζει με κάθε μαγιό

Ψηλόμεσο σορτς TRF, Zara

Σορτς ντένιμ με σκισίματα και όψη vintage, Bershka

Ψηλόμεσο denim σορτς, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ