Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με το ιδανικό one shoulder φόρεμα για τις διακοπές σου

To φόρεμα που αναβαθμίζει τις εμφανίσεις σου στις διακοπες

Η Δανάη Μπάρκα με το ιδανικό one shoulder φόρεμα για τις διακοπές σου Instagram

Σχεδόν όλο τον χρόνο προετοιμάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τη διαμονή μας, τα γαλάζια νερά στα οποία θα βουτήξουμε όπως και τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε για να αισθανόμαστε και να δείχνουμε στα καλύτερα μας. Το summer vibe που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση μας και τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε για να απαρτίζουν το look μας είναι εξίσου σημάντικα.

Τα ανάλαφρα υφάσματα και οι αέρινες γραμμές στα ρούχα είναι οι ιδανικότερες επιλογές για τις ημέρες του καλοκαιριού τόσο για να είμαστε άνετες όσο και για να έχουμε αυτό το καλοκαιρινό feeling που αναφέραμε προηγουμένως. Τα one piece ρούχα είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή που μπορείς να διαλέξεις τόσο για να αισθάνεσαι άνεση, ελευθερία κινήσεων αλλά και δροσερή όσο και για να έχεις ένα safe look για τις πρωινές αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις και εξόδους.

Τα φορέματα και το καλοκαίρι είναι απόλυτα ταυτισμένα, ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους. Ένα φόρεμα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε στις διακοπές μας ενώ πολλές είναι οι φορές που έχουμε καταλάβει πως θα το προτιμάμε σε σύγκριση με άλλα outfits που μπορεί να έχουμε πάρει μαζί μας.

Ένα ιδανικό φόρεμα τόσο για τις πρωινές βόλτες σου στα σοκάκια όσο και για ένα βραδινό και ξέγνοιαστό stylish summer look, φόρεσε η Δανάη Μπάρκα σε βραδινή της έξοδο στις καλοκαιρινές της διακοπές. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα one shoulder φόρεμα σε maxi μήκος σε μπλε σκούρο χρώμα με το απόλυτο ελληνικό pattern του "ματιού". Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat πέδιλα και τσαντάκι σε μπεζ απόχρωση.

Η Δανάη Μπάρκα με το ιδανικό one shoulder φόρεμα για τις διακοπές σου

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια ακόμη στιλ φορεμάτων για να πάρεις έμπνευση και είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ