Follow us

Τα καλοκαιρινά looks των Ελληνίδων celebrities που αξίζει να αντιγράψεις όσο είσαι ακόμα στις διακοπές

Τα stylish outfits που ξεχωρίσαμε

Τα καλοκαιρινά looks των Ελληνίδων celebrities που αξίζει να αντιγράψεις όσο είσαι ακόμα στις διακοπές Instagram

Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε έμπνευση τόσο για τα looks της καθημερινότητας μας όσο και για εκείνα τα οποία θα φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Στην δεύτερη περίπτωση ειδικά επιθυμούμε να είμαστε και να αισθανόμαστε στα καλύτερα μας γι' αυτό και επενδύουμε σε κομμάτια για να εξοπλίσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας κατάλληλα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε επίκαιρα και stylish outfits. Πολλές επίσης είναι οι φορές που επιλέγουμε να πάρουμε περισσότερα κομμάτια από όσα θα φορέσουμε μαζί μας έτσι ώστε να έχουμε επιλογές που μας ταιριάζουν περισσότερο εκείνη τη δεδομένη στιγμή ανάλογα με την περίσταση όπως και ανάλογα με τη διάθεση που θα έχουμε.

Πολλές φορές, κάποιες συνειδητά και κάποιες άλλες όχι, εμπνεόμαστε από διάφορα σύνολα που μπορεί να έχουμε δει να φοράνε είτε τα αγαπημένα μας fashion it girls, γυναίκες που πετυχαίνουμε τυχαία στην καθημερινότητα μας ή από τις Ελληνίδες celebrities. Λίγη έμπνευση δεν έβλαψε ποτέ καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα και κανένα stylish look γι'αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από τα καλοκαιρινά σύνολα των Ελληνίδων celebrities που μπορούν να σου χαρίσουν έμπνευση όσο βρίσκεσαι στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Για το πρωινό σου μπάνιο στην παραλία, τις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιού ή για τις βραδινές σου εξόδους, τα παρακάτω looks θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ