Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Φόρεσε το λευκό πουκάμισο με τον πιο κομψό τρόπο που μπορείς να το φορέσεις τον Σεπτέμβριο

Το λευκό χρώμα είναι μία καλή επιλογή για όλες τις εποχές

Χριστίνα Κοντοβά| Φόρεσε το λευκό πουκάμισο της με τον πιο κομψό τρόπο που μπορείς να το φορέσεις τον Σεπτέμβριο Instagram

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν το εάν είναι διαχρονικό ένα κομμάτι και το εάν μπορούμε να το φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις. αλλά και σε διαφορετικές εποχές. Αναμφίβολα το χρώμα του ρούχου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic αναβαθμίζοντας έτσι την time capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Σαφώς τόσο το ύφασμα όσο και το ίδιο το κομμάτι παίζουν μεγάλο ρόλο.

Κατά τη θερινή περίοδο προτιμάμε πολύ συχνά στις εμφανίσεις μας το λευκό χρώμα σε πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, για πολλούς λόγους όπως το ότι μας κρατάει δροσερές όπως και το ότι αναδεικνύει υπέροχα τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις δεν αλλάζουν πολύ τα θέλω μας και το λευκό χρώμα τα καλύπτει, και με το παραπάνω, καθώς η bronze απόχρωση της επιδερμίδας μας υπάρχει ακόμα και η νέα σεζόν μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ανανεωμένα σύνολα που ανταποκρίνονται στην εποχή.

Ένα από τα λευκά κομμάτια που αναμφίβολα μπορούμε να φορέσουμε το φθινόπωρο και να διατηρήσουμε ταυτόχρονα τη λάμψη του καλοκαιριού είναι ένα λευκό πουκάμισο. Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα βασικότερα staples κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση αλλά και κάθε εποχή του χρόνου χαρίζοντας μας ένα κομψό και διαχρονικό look.

Για τη φθινοπωρινή σεζόν η Χριστίνα Κοντοβά μας χάρισε την έμπνευση που χρειαζόμαστε για ένα κομψό σύνολο που είναι ιδανικό τόσο για αυτή την εποχή όσο και για το φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μακρυμάνικο crop top πουκάμισο με κόμπο το οποίο συνδύασε με λευκή maxi φούστα και μαύρα flat σανδάλια.

Ένα λευκό crop top πουκάμισο είτε μακρυμάνικο είτε κοντομάνικο συνδυασμένο με μία maxi φούστα είναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα outfit που μπορείς να φορέσεις από τώρα έως και τον Σεπτέμμβριο με όποιες αλλαγές στο styling ταιριάζουν στο στιλ σου αλλά και την περίσταση όπως ένα ζευγάρι μπαλαρίνες αντί για σανδάλια ή ένα denim jacket ως πανωφόρι εάν η θερμοκρασία το απαιτεί.

Δες την εμφάνιση της

Τα λευκά πουκάμισα που μπορείς να δοκιμάσεις

Λινό πουκάμισο με φιόγκο, Zara

Μπλούζα με δέσιμο, H&M

Κροπ τοπ με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ