Follow us

Το animal print φόρεμα της Μαριάς Ολυμπίας είναι η έμπνευση που αναζητάς για τα night out looks του Σεπτέμβρη

Το print που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις βραδινές εμφανίσεις του Σεπτέμβρη

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Την κάθε διαφορετική εποχή του χρόνου ανοίγοντας την ντουλάπα μας αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά στην χρωματική παλέτα των κομματιών της γκαρνταρόμπας μας. Την ανοιξη και το καλοκαίρι τα σκούρα χρώματα δίνουν τη θέση τους σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, fluo χρώματα και δροσερά και ανάλαφρα prints. Τα μοτίβα που εντάσσονται στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις εμπεριέχουν συνήθως ανοιχτόχρωμους τόνους της χρωματικής παλέτας ενώ θυμίζουν έντονα την θερινή περίοδο που διανύουμε, το αντίστοιχο συμβαίνει και όταν ξεκινάει η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου όπου πιο σκούρες αποχρώσεις και περισσότερο φθινοπωρινά και χειμερινά prints εντάσσονται στις εμφανίσεις μας.

Τα prints που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο φθινοπωρινά και χειμερινά είναι, ανάμεσα σε άλλα, τα animal prints. Οι επιλογές σε animal prints είναι αρκετές για να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου ενώ κάποια μοτίβα ταιριάζουν περισσότερο σε ορισμένες περιστάσεις όπως και εποχές.

Για τον Σεπτέμβρη όπου είναι ο μεταβατικός μήνας από τη θερινή σεζόν στη φθινοπωρινή, το animal print ζέβρα είναι μία από τις πιο κομψές και stylish επιλογές που μπορείς να διαλέξεις ειδικά για τις night out εμφανίσεις σου.

Την έμπνευση για stylish βραδινές εμφανίσεις με animal print μας την έδωσε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα maxi μακρυμάνικο φόρεμα σε animal print ζέβρας το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε χρυσή απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Midi φόρεμα με βολάν animal print, Zara

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Μίνι κρουαζέ φόρεμα με zebra print, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ