Follow us

Τα φορέματα που θα ανανεώσουν το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές

Τα πιο κομψά και stylish φορέματα για μία ομαλή μετάβαση από τις διακοπές στην πόλη

Τα φορέματα που θα ανανεώσουν το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές street style Splash News / Ideal Images

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να έχουμε μία ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα μας για τα κομμάτια τα οποία προτιμάμε στην κάθε διαφορετική εποχή του χρόνου. Αυτά τα staples της συλλογής μας είναι οι ''πυλώνες'' της ντουλάπας μας καθώς αντιπροσωπεύουν απόλυτα το στιλ και την αισθητική μας ενώ τις περισσότερες φορές είναι κομμάτια τα οποία είναι διαχρονικά και μπορούμε να τα φοράμε για αρκετές σεζόν.

Σε κάθε νέα εποχή όπως και σε κάθε νέα σεζόν όμως, μας δίνεται η ευκαιρία για να ανανεώσουμε το στιλ μας και τη διάθεση μας με νέα fashion items με τα οποία μπορούμε να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε νέα ανανεωμένα looks.

Αφότου έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές επιθυμούμε αυτή την ανανέωση με έναν εύκολο τρόπο ο οποίος θα μας βοηθήσει σε αυτή τη μεταβατική εποχή. Τα φορέματα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις έτσι ώστε να προσαρμοστείς από το κλίμα των διακοπών στο νέο φθινοπωρινό mood που σιγά σιγά υποδεχόμαστε.

Τα φορέματα για τον μεταβατικό Σεπτέμβρη αλλάζουν λίγο ύφος από εκείνα του καλοκαιριού. Τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα, ενώ τα maxi όπως και τα ανάλαφρα μακρυμάνικα ή με midi μανίκια φορέματα θεωρούνται επίσης καλές επιλογές.

Παρακάτω βρήκαμε τα φορέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το στιλ και την γκαρνταρόμπα σου αυτή την εποχή αφότου έχεις γυρίσει από τις ξέγνοιαστες διακοπές σου.

Φόρεμα πλισέ σεμιζιέ με ζώνη, Zara

Μίνι κρουαζέ φλοράλ φόρεμα, Pink Woman

Μακρύ κρουαζέ φόρεμα, H&M

Μακρύ τζιν φόρεμα με τιράντες, Bershka

Πλισέ φόρεμα με λεπτομέρεια δετά κορδόνια, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ