Follow us

10 stylish looks για να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου τον Σεπτέμβριο

Τα ενημερωμένα και κομψά looks που θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι

street style Splash News / Ideal Image

Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν χρειαζόμαστε ιδέες για τις εμφανίσεις μας καθώς χρειάζεται να κάνουμε ένα πετυχημένο mix & match τόσο για να είμαστε άνετες με τις παρούσες καιρικές συνθήκες όσο και για να αισθανόμαστε όμορφα και ανανεωμένες καθώς βαδίζουμε προς μία νέα εποχή και στιλιστική σεζόν.

Ειδικά την εποχή του φθινοπώρου, μπορεί να μας "μπερδέψει" η θερμοκρασία και να μην είμαστε σίγουρες ποια καλοκαιρινά κομμάτια μπορούμε να συνδυάσουμε με τα φθινοπωρινά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό outfit που θα αντιπροσωπεύει το στιλ μας αλλά και την εποχή.

Τον Σεπτέμβριο μπορούμε, με το σωστό styling, να συνδυάσουμε κάποια από τα ανοιξιάτικα αλλά και καλοκαιρινά fashion items της γκαρνταρόμπας μας με τα φθινοπωρινά ανανεώνοντας τις εμφανίσεις μας.

Παρακάτω θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι σε 10 διαφορετικά looks, για να κάνεις το mix & match που θα σε αναδείξει, αλλά και θα αισθάνεσαι, στην πιο καλοντυμένη για την κάθε περίσταση που μπορεί να σου προκύψει.

Το denim on denim trend είναι ιδανικό για την εποχή του Φθινοπώρου,

Φόρεσε το αγαπημένο σου bralette με μία midi ή maxi φούστα και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα oversized blazer.

Ένα άνετο φόρεμα συνδυασμένο με ένα ζευγάρι sneakers είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου τον Σεπτέμβριο.

Ένα denim παντελόνι με ένα T-shirt είναι πάντα μία διαχρονική επιλογή, ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Για τα office looks σου μπορείς να φορέσεις ένα bootcut παντελόνι και να το συνδυάσεις με μία μακρυμάνικη μπλούζα λεπτής ύφανσης ή ένα πουκάμισο.



Ένα σύνολο για όλες τις ώρες της ημέρας είναι ένα cigarette denim παντελόνι και ένα μαύρο tank top σε loose γραμμή. Ένα ζευγάρι mules, loafers ή μπαλαρίνες θα προσθέσουν στιλιστικούς πόντους στο σύνολο σου.

Φόρεσε την αγαπημένη σου maxi φούστα με ένα tank top και συνδύασε τη με σανδάλια ή μπαλαρίνες. Ένα denim jacket ταιριάζει απόλυτα εάν η θερμοκρασία το απαιτεί.


Φόρεσε το mini φόρεμα σου με ένα blazer για μία βραδινή φθινοπωρινή εμφάνιση.

Ένα πουκάμισο με ένα denim παντελόνι και ένα ζευγάρι stylish παπούτσια είναι μία ιδανική πρόταση για τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ