Follow us

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φορέσουμε όλες μας την άνοιξη

Το στιλ παπουτσιών που αγαπήσαμε τον χειμώνα, πρόκειται να συνεχίσει να μας απασχολεί και την άνοιξη του 2024.

mary janes Splash News / Ideal Image

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι ιδιαιτέρως χαμηλή αυτή την περίοδο στη χώρα μας, και κυριότερο μέλημα μας να είναι το πως θα δημιουργήσουμε τα πιο ζεστά σύνολα για την καθημερινότητα, ωστόσο ο νους μας έχει ήδη ξεκινήσει να ταξιδεύει στο ανοιξιάτικο ντύσιμο. Οι τάσεις της μόδας που παρουσίασαν οίκοι για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 προτείνουν να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας με έναν πιο ρομαντικό τρόπο. Υπάρχει μάλιστα ένα στιλ παπουτσιών που πρωταγωνίστησε στα shoe trends του χειμώνα και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί και την ερχόμενη άνοιξη. Ο λόγος για τις Mary Janes.

Διαβάστε Επίσης

Τόσο στη flat όσο και την ψηλοτάκουνη εκδοχή τους, οι Mary Janes εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των οίκων Emilia Wickstead, Dior, Roberto Cavalli, A.P.C., Huishan Zhang, Giorgio Armani και Rodarte, αποδεικνύοντας πως το εν λόγω στιλ παπουτσιών που συνδυάζει girly και σοφιστικέ αισθητική είναι το απόλυτο must have για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Οι fashionistas τα αγάπησαν, τα πρόσθεσαν στη συλλογή τους, παρουσιάζοντας μας ποικίλους τρόπους για να τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση. Φέτος την άνοιξη, οι οίκοι Loewe, Burberry και Chanel φαίνεται πως φροντίζουν να μεγαλώσει αυτή η σχέση αγάπης ανάμεσα σε εμάς και τις Mary Janes.

Γιατί αξίζει να προσθέσεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη συλλογή σου; Είναι άνετες, πολύ κομψές και μέσα στην απλότητα και τον girly χαρακτήρα τους καταφέρνουν να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση με φινέτσα. Θα τις συνδυάσεις τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια για day to night εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Πώς θα φορέσεις τις Mary Janes

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ