Follow us

Τα καλύτερα looks για να φορέσεις σε ραντεβού

Τα ιδανικά looks για το ραντεβού σου όποιο και εάν είναι το στιλ σου

Τα καλύτερα looks για να φορέσεις σε ραντεβού αυτή την εποχή street style Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα στις περισσότερες των περιστάσεων μας απασχολεί η εμφάνιση μας, όμως σε ορισμένες, ιδιαίτερες, περιστάσεις μας απασχολεί αρκετά περισσότερο. Σε κάποιες από αυτές τις περιστάσεις μάλιστα, μπορεί ακόμα και πολλές ημέρες πριν, να ανατρέχουμε με το μυαλό μας σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προσπαθώντας να βρούμε τον ιδανικό συνδυασμό. Αυτές οι περιστάσεις μπορεί να είναι ένα party, ένας γάμος στον οποίο είσαι καλεσμένη, ένα special event, ή ένα ραντεβού.

Αναμφίβολα το να γνωρίζουμε ποια είναι τα κομμάτια μέσα στην γκαρνταρόμπα μας είναι πολύ βοηθητικό για να βρούμε το ιδανικό look για την εκάστοτε περίσταση, ποτέ όμως λίγη έμπνευση δεν έκανε κακό. Συγκεκριμένα, εάν αναζητάς look για να βγεις ρομαντικό ραντεβού, τότε σίγουρα το σύνολο σου πρέπει να έχει κάποιες προϋποθέσεις στα οποία έχεις βάλει αυστηρότερα κριτήρια, όπως το να νιώθεις όμορφη, θηλυκή όπως και άνετη μέσα στο ρούχο που φοράς χωρίς όμως το σύνολο σου να μοιάζει σαν αποτέλεσμα "υπερπροσπάθειας”.

Είτε πρόκειται για πρώτα ραντεβού είτε για ρομαντικά ραντεβού με τον σύντροφο σου που βρίσκεσαι ήδη σε μακροχρόνια ή μη σχέση, τα υποψήφια looks για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως και feeling είναι ποικίλα. Εμείς για την έμπνευση των πιο ενημερωμένων και stylish looks που μπορείς να φορέσεις στο ραντεβού σου, απευθυνθήκαμε στα σύνολα που έχουν επιλέξει οι αγαπημένες μας fashion insiders.

Παρακάτω διαφορετικά μεταξύ τους looks για να επιλέξεις ανάλογα με το ποιο ταιριάζει στο στιλ σου για το ραντεβού σου αυτή την εποχή.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ