Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Ο πρωτότυπος τρόπος που φόρεσε τη μαρινιέρα

Ο stylish τρόπος που επέλεξε να συνδυάσει το top με μαρινιέρα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Ο πρωτότυπος τρόπος που φόρεσε τη μαρινιέρα Instagram

Κάποια συγκεκριμένα μοτίβα και patterns είναι περισσότερο ταυτισμένα με συγκεκριμένες εποχές, όπως τα φλοράλ με την άνοιξη, παρόλο που μπορούν – και φοριούνται- όλο τον χρόνο έτσι και η μαρινιέρα, μπορεί να είναι περισσότερο ταυτισμένη με την εποχή του καλοκαιριού επειδή παραπέμπει σε ένα navy look, παρ' αυτά είναι επίσης ένα διαχρονικό και κομψό pattern που μπορεί να φορεθεί σε κάθε πιθανή εκδοχή όπως και εποχή.

Ο κλασσικότερος τρόπος να φορέσεις τις αγαπημένες και διαχρονικές οριζόντιες ρίγες είναι ως top, όμως πλέον οι επιλογές που μας προσφέρονται στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands είναι ποικίλες αφού βλέπουμε τη μαρινιέρα σε φορέματα, παντελόνια, παλτό όπως και αξεσουάρ. Όσες είναι οι επιλογές που έχουμε στην ποικιλία των fashion items με print μαρινιέρας, σχεδόν άλλες τόσες είναι και οι επιλογές που έχουμε στους τρόπους που μπορούμε να συνδυάσουμε το pattern δημιουργώντας ένα stylish αποτέλεσμα.

Έμπνευση για έναν πρωτότυπο τρόπο να συνδυάσουμε το top μαρινιέρα μάς την έδωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που την είδαμεσε φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέλεξε να φορέσει ένα T-shirt με μαρινιέρα το οποίο συνδύασε με ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα σε μία έντονη απόχρωση που κινείται ανάμεσα στους τόνους του μωβ και του μπλε. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνιση της

Βαμβακερό T-shirt, H&M

Λινό ριγέ top, Zara

Κοντό ριγέ τοπ με σαγρέ ύφανση, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ