Follow us

KatKen in Paris | Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι που θα σε εμπνεύσουν

Τι επέλεξε να φορέσει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;

katken Instagram

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, έχει ονειρευτεί τουλάχιστον μία φορά να επισκεφτεί το Παρίσι μαζί με την καλύτερη της φίλη. Να επισκεφτεί όλα τα μουσεία μόδας που υπάρχουν στη γαλλική πρωτεύουσα και να ποζάρει με τα πιο κομψά looks μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Λίγο πριν την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έκανε το εν λόγω όνειρο πραγματικότητα, ταξιδεύοντας με μία από τις καλύτερες φίλες της στην πόλη του φωτός. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Αlpha, δημοσίευσε τα looks που επέλεξε να φορέσει στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία από τις αναρτήσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να ποζάρει μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, φορώντας ένα μαύρο off shoulder top με midi κόκκινη φούστα σε Α γραμμή και μαύρα mules με τετράγωνο τακούνι. Οι followers της μάλιστα έσπευσαν να της σχολιάσουν πως μπορεί να περπατά στην πόλη με ψηλοτάκουνα παπούτσια με εκείνη να δείχνει πως άμεσα τα άλλαξε και φόρεσε τα αγαπημένα της sneakers από τη Ζara.

KatKen in Paris | Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι που θα σε εμπνεύσουν

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τις followers της και το look που φόρεσε στη βραδινή της έξοδο. Πρόκειται για ένα μακρύ σατινέ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, σε navy blue απόχρωση, το οποίο συνδύασε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και μία statement τσάντα με πέρλες. Το φόρεμα φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Στεφανίας Βαϊδάνη.

Τα looks της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ