Follow us

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το ιδανικό look για θεατρικές παραστάσεις αυτή την εποχή

Το βραδινό look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Μπορεί να φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του καλοκαιριού, ακόμη όμως τα περισσότερα events στα οποία δίνουμε το παρών είναι σε εξωτερικούς χώρους. Και ενώ για τις καλοκαιρινές βραδινές μας εμφανίσεις σε αυτά τα events είχαμε το κατάλληλο outfit για την κάθε περίσταση, αυτή την εποχή όπου διανύουμε τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, χρειαζόμαστε νέο και "φρέσκο” fashion inspo για να ανανεώσουμε το στιλ, τη διάθεση μας αλλά και για να είμαστε up to date με την νέα εποχή και τις νέες καιρικές συνθήκες.

Για τις βραδινές μας εμφανίσεις αυτή την εποχή σε εξωτερικούς χώρους, όποια και εάν είναι η περίσταση, θα χρειαστούν κάποιες στιλιστικές προσαρμογές σε σύγκριση με τα summer looks μας. Συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για τα outfits τα οποία μπορείς να φορέσεις εάν σκοπεύεις να παρακολουθήσεις μία θεατρική παράσταση αυτή την εποχή, όπου οι περισσότερες παίζονται σε εξωτερικούς χώρους. Τον Σεπτέμβριο, εφόσον η θερμοκρασία αλλάζει αναζητάμε σύνολα στα οποία θα μπορούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας με φθινοπωρινά ή με νέο styling combo όπου θα ανταποκρίνεται στα standards της εποχής.

Το fashion inspo που χρειαζόμασταν το βρήκαμε στο look της Δέσποινας Βανδή. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησε την παράσταση "Οιδίπους Τύραννος” στην Επίδαυρο φορώντας ένα stylish και κομψό outfit που αποτελούταν από μαύρο top και μαύρο παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε φορώντας μία μακρυμάνικη εμπριμέ σατέν τουνίκ σε σκούρα πράσινη απόχρωση και maxi μήκος, Τέλος, επέλεξε μία μαύρη δερμάτινη τσάντα, μαύρα flatforms σανδάλια και μακριά σκουλαρίκια σε γαλάζια απόχρωση ως τελικές πινελιές στο look της.

Δες την εμφάνιση της

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το ιδανικό look για θεατρικές παραστάσεις αυτή την εποχή

Άλλα looks που θα σε εμπνεύσουν για παρόμοια περίσταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ