Follow us

Βρήκαμε το back to the office look της Δανάης Μπάρκα από την H&M και κοστίζει λιγότερο από 30€

Το άνετο και απόλυτα ενημερωμένο back to the office look της Δανάης Μπάρκα

Το back to the office look της Δανάης Μπάρκα Instagram

Η επιστροφή μας από τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές στην καθημερινότητα και στο γραφείο είναι μία μεταβατική περίοδος για τον καθένα, κάτι που το αισθανόμαστε τόσο στην ψυχολογία μας όσο και στη στιλιστική μας διάθεση. Για αυτή την περίοδο επιλέγουμε κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε ομαλά εκείνες τις ημέρες, δίνοντας μας μία παράταση στο summer glow των διακοπών αλλά και ανανεώνοντας τη διάθεση μας για να ξεκινήσουμε με νέο mood την καθημερινότητα μας.

Για τις ημέρες που πρόκειται να επιστρέψουμε στο γραφείο αναζητάμε κομμάτια τα οποία θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετες όπως και ανανεωμένες για να προσαρμοστούμε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης το να επιλέξουμε να εντάξουμε στα looks μας κάποια από τις hot τάσεις που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο είναι εξίσου ένας τρόπος να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood όπως επέλεξε να κάνει η Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα, για την επιστροφή της στο γραφείο για τις προετοιμασίες της 4ης σεζόν του "Πάμε Δανάη”, επέλεξε να φορέσει ένα άνετο off shoulder maxi φόρεμα στην επικρατέστερη τάση της σεζόν που είναι το κόκκινο χρώμα. Το άνετο και stylish φόρεμα από την H&M που επέλεξε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό τόσο για τις back to the office εμφανίσεις σου όσο και για τις day to night.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα από την Η&Μ

Βρήκαμε το back to the office look της Δανάης Μπάρκα από την H&M και κοστίζει λιγότερο από 30€
Έξωμο βαμβακερό φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ