Follow us

Τα μυστικά του στιλ που ακολουθούν πιστά οι fashionistas του TikTok

Πώς θα ανανεώσεις το στιλ σου σύμφωνα με το TikTok.

street style Splash News / Ideal Image

Το TikTok έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως μία πλατφόρμα streaming, στην οποία μπορεί να βρει κανείς ό,τι τον αφορά. Ειδικά εάν είσαι λάτρης της μόδας, πρόκειται να βρεις χιλιάδες βίντεο με στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το ντύσιμό σου και να δημιουργήσεις τη γκαρνταρόμπα που ονειρεύεσαι.

Διαβάστε Επίσης

Μία από τις TikTokers που έχουν γίνει διάσημες για τα βίντεο μόδας που δημιουργούν είναι η Alex Collins, η οποία έχει 367 χιλιάδες followers και 4,5 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα. Κάνοντας scroll down στο προφίλ της λοιπόν, ξεχωρίσαμε ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει πέντε στιλιστικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου.

- Ακόμα κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το τζιν παντελόνι είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος, μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου, επενδύοντας σε tailored παντελόνια που είναι σε loose γραμμή. Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το μαύρο, το λευκό, το γκρι ή το μπλε και θα καταλάβεις πως μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια το τζιν σου.

- Σε περίπτωση που θέλεις να παραμείνεις πιστή στα τζιν παντελόνια, προτίμησε διαχρονικές γραμμές όπως εκείνα σε ίσια γραμμή. Κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες και δημιουργούν ένα elevated αποτέλεσμα. Η fashion expert του TikTok υποστηρίζει μάλιστα πως θα πρέπει να μείνεις μακριά από τζιν με σκισίματα, τα οποία υποβαθμίζουν το ντύσιμό σου.

- Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, οι τσάντες και τα παπούτσια ολοκληρώνουν μία εμφάνιση και πολλές φορές πρωταγωνιστούν σε αυτή. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο χρειάζεται να επιλέγεις καλής ποιότητας αξεσουάρ. Αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να είναι designer shoes και bags, αλλά να φροντίζεις να διατηρείς τα αξεσουάρ σου σε καλή κατάσταση.

- Μία ακόμα έξυπνη επιλογή για να αναβαθμίσεις το στιλ σου είναι να συνδυάζεις casual κομμάτια με άλλα πιο formal. Για παράδειγμα, συνδύασε το τζιν σου με ένα πουκάμισο και τις αγαπημένες σου γόβες. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με γόβες και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

- Η τελευταία στιλιστική συμβουλή αφορά στα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια πρόκειται να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Δες εδώ το βίντεο

@alexxcoll How to elevate your every day style - like for part 2! #styleadvice #capsulewardrobe #fashionadvice ♬ original sound - AlexxColl

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ