Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις τον Σεπτέμβριο

Μία νέα εποχή ξεκινά και είναι ευκαιρία για ανανέωση του στιλ σου

street style Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι έφτασε αισίως στο τέλος του και πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί στη φθινοπωρινή μόδα και όλα τα combos που μπορούμε να δημιουργήσουμε τους επόμενους μήνες. Εάν βρίσκεσαι και εσύ σε διαδικασία ανανεώσεις του στιλ σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις τον Σεπτέμβριο.

-1 Δώσε βάση στα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και προσπάθησε να τα αναβαθμίσεις. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο συνδυασμός του λευκού πουκαμίσου με το τζιν παντελόνι μπορεί να μην είναι τόσο basic εάν προσθέσεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα φουλάρι αντί για ζώνη. Επίσης, στις νέες συλλογές των brands, θα βρεις αρκετές πιο elevated εκδοχές των basics, όπως λευκά πουκάμισα με βολάν ή ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

-2 Την περίοδο του φθινοπώρου, το τζιν παντελόνι πρόκειται να αναδειχθεί ως ο καλύτερος φίλος σου. Πρακτικό, ιδανικό για τη θερμοκρασία της εποχής και κομμάτι-κλειδί για να δημιουργήσεις looks για διάφορες περιστάσεις. Ξεκίνα λοιπόν την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου από ένα νέο denim bottom.

-3 Το κόκκινο είναι το απόλυτο color trend της σεζόν. Σε περίπτωση που θέλεις και εσύ να μπεις στην οικογένεια των #tomatogirls, μπορείς σαφώς να ξεκινήσεις να εμπλουτίζεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια στην εν λόγω απόχρωση. Ωστόσο, σε περίπτωση που δοκιμάσεις κάποιο item και διαπιστώσεις πως δεν σου ταιριάζει τόσο, μην απογοητευτείς. Φυσικά, μπορεί εν τέλει να μην ταιριάζει η εν λόγω τάση με το στιλ της και την αισθητική σου. Υπάρχει όμως και πιθανότητα να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου ένας διαφορετικός τόνος του κόκκινου, πιο ανοιχτός ή πιο σκούρος. Δοκίμασε το πριν απορρίψεις το trend.

-4 Φέτος το φθινόπωρο, το combo του γιλέκου με tailored παντελόνι έχει την τιμητική του και όχι άδικα. Κομψό, αποπνέει δυναμισμό αλλά και ένα σύγχρονο coolness. Σε περίπτωση που αναζητάς τη νέα "στολή" της σεζόν, αξίζει να το δοκιμάσεις.

-5 Ένα έξυπνο tip για να αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές της θερμοκρασίας την περίοδο του φθινοπώρου είναι να επιλέξεις μία ζακέτα, την οποία όμως δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορέσεις κανονικά. Μπορείς να τη ρίξεις απλώς στους ώμους σου, ώστε εάν κάποια στιγμή της ημέρας κρυώσεις να τη φορέσεις. Σε περίπτωση όμως που νιώθεις άνετα με τη θερμοκρασία της ημέρας, μπορείς απλώς να την αφήσεις στους ώμους σου. Σε κάθε περίπτωση, με αυτό το styling trick θα νιώθεις άνετα όποια κι αν είναι η θερμοκρασία.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ