Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα ακολούθησε το fashion hack για εμφανίσεις χωρίς στιλιστικά λάθη

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής "Πρωινό".

MissBloom TEAM
toprwino_ant1 Instagram @toprwino_ant1

Η πρεμιέρα των εκπομπών που πραγματοποιήθηκε χθες 11/09 σήμανε την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν με εμάς να επικεντρωνόμαστε στις στιλιστικές επιλογές τόσο των παρουσιαστριών όσο και των καλεσμένων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής "Πρωινό" με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, αφού θα παρουσιάζει εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Για την εν λόγω τηλεοπτική εμφάνιση, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα co-ord σε έντονη μοβ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά plartform shoes. Κάπως έτσι μας υπενθύμισε ένα στιλιστικό hack που ακολουθούν οι fashion experts για προσεγμένες εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τις ημέρες που δεν γνωρίζεις τι να φορέσεις και νιώθεις πως η στιλιστική σου έμπνευση έχει μειωθεί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό σύνολο ή να φορέσεις ένα twin set. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με το styling, ενώ ταυτόχρονα θα αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα.

Το look της Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ