Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Ο επίκαιρος τρόπος που συνδύασε τα μποτάκια της είναι με κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Το look της με μποτάκια είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Σίσσυ Χρηστίδου | Ο επίκαιρος τρόπος που συνδύασε τα μποτάκια της είναι με κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου Instagram@sissychristidou

Όσο διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη αντιλαμβανόμαστε αισθητά τη διαφορά τόσο στο φθινοπωρινό στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε στις εμφανίσεις μας όσο και στη διάθεση μας. Αργά, αλλά σταθερά, αρχίζουμε και εντάσσουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις κομμάτια τα οποία υποδηλώνουν, αλλά και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι βαδίζουμε όλο και περισσότερο προς το φθινοπωρινό mood που επιθυμούμε.

Τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα είναι ομαλή η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Items όπως τα τζιν παντελόνια, τα πρώτα λεπτής ύφανσης cardigans, denim jackets όπως και τα πρώτα "κλειστά” παπούτσια της σεζόν είναι τα κομμάτια "σήμα κατατεθέν” για την έναρξη της νέας σεζόν. Αναμφίβολα από τα πρώτα "κλειστά” παπούτσια που θα επιλέξουμε να φορέσουμε είναι ένα ζευγάρι sneakers και αυτό κυρίως γιατί μπορούν να μας προσφέρουν την άνεση που επιθυμούμε στις περισσότερες περιστάσεις. Το ζευγάρι παπούτσια όμως που πραγματικά ανυπομονούσαμε να φορέσουμε και πλέον είναι η σεζόν του είναι τα αγαπημένα μας μποτάκια.

Τα μποτάκια ποικίλλουν σε γραμμές, χρώματα όπως και στιλ τα οποία θα επιλέξεις ανάλογα με το γούστο σου. Φέτος βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε μποτάκια με pointy μπροστινό μέρος τα οποία είτε είναι cowboy boots είτε παραπέμπουν σε αυτού του είδους στιλ. Η γκάμα επιλογών που προσφέρεται στα αγαπημένα μας fashion brands μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα και ξεχωριστά σύνολα που μας ταιριάζουν.

Εάν σε προβληματίζει το πώς να φορέσεις τα cowboy boots αυτή την εποχή τότε αναμφίβολα το σύνολο της Σίσσυς Χρηστίδου θα σου προσφέρει το fashion inspo που χρειάζεσαι. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να φορέσει τα μαύρα μποτάκια της, που είχαν λεπτομέρεια σε λευκό χρώμα, και να τα συνδυάσει με denim παντελόνι σωλήνα και λευκό αμάνικο top.

Δες την εμφάνισή της

Μποτίνι stretch cowboy, Zara

Denim μποτίνια cowboy με τακούνι, Stradivarius

Μποτίνια cowboy με τακούνι δέρμα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ