Follow us

Το κόκκινο είναι το νέο φούξια | Πώς θα φορέσεις το κορυφαίο color trend της σεζόν

Το κόκκινο πρόκειται να κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο ξεχωριστές.

kokkino Splash News /Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, οι νέες συλλογές των brands, τα looks που φορούσαν οι πιο κομψές fashionistas, αλλά και οι εμφανίσεις των celebrities είχαν ένα κοινό στοιχείο. Το φούξια ή hot pink που ήταν η έκφραση της τάσης Barbiecore. Καλωσορίζοντας τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, το ροζ συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, ωστόσο το κόκκινο αναλαμβάνει τον ρόλο του απόλυτου color trend.

Διαβάστε Επίσης

Το κόκκινο πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada με τις fashion influencers να έχουν ήδη ξεκινήσει να προσθέτουν το εν λόγω χρώμα στις εμφανίσεις τους. Ποιες στιλιστικές συμβουλές ακολουθούν;

-1 Ένας εύκολος και safe τρόπος για να δοκιμάσεις εάν μία τάση ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ είναι να ξεκινήσεις να προσθέτεις μικρές πινελιές στο ντύσιμό σου. Όσον αφορά στο κόκκινο, τα αξεσουάρ είναι μία καλή προσθήκη για να υιοθετήσεις την τάση. Μία τσάντα, ένα κασκόλ ή μαντήλι, ένα ζευγάρι παπούτσια όπως οι γόβες και οι μπαλαρίνες ή ακόμα και κάποιο κόσμημα είναι ιδανική επιλογή.

-2 Όταν πρόκειται να υιοθετήσεις κάποιο color trend, χρειάζεται να πειραματιστείς με διαφορετικούς τόνους της εν λόγω απόχρωσης μέχρι να καταλήξεις σε εκείνη που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.

-3 Τα πανωφόρια επίσης σε κόκκινο χρώμα είναι must για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ένα σακάκι, μία καμπαρντίνα, ένα παλτό σε κάποια απόχρωση του κόκκινου πρόκειται να κάνει το στιλ σου πιο ενημερωμένο και σύγχρονο.

Πώς φορούν το κόκκινο οι fashion experts

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ