Follow us

Η Έλενα Γαλύφα προτείνει πώς να φορέσεις ένα έντονο χρώμα το φθινόπωρο

Πώς να εντάξεις ένα έντονο χρώμα στην εμφάνιση σου αυτή την εποχή σύμφωνα με την Έλενα Γαλύφα

Η Έλενα Γαλύφα προτείνει πώς να φορέσεις ένα έντονο χρώμα το φθινόπωρο Instagram

Διανύουμε το φθινόπωρο επίσημα πλέον και όσο η θερμοκρασία αρχίζει να υποχωρεί αναζητάμε looks τα οποία ταιριάζουν με την φθινοπωρινή μας διάθεση όπως και με την εποχή. Το φθινόπωρο, όπως και οι άλλες εποχές, έχουν τα δικά τους στιλιστικά χαρακτηριστικά τα οποία υποδηλώνουν την εποχή την οποία διανύουμε και πέρα από τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η χρωματική παλέτα στην οποία επιλέγουμε να κινηθούμε.

Το φθινόπωρο το χαρακτηρίζουν περισσότερο ουδέτερες όπως και γήινες αποχρώσεις, το χακί, το μπεζ, το ανοιχτόχρωμο γκρι, το camel, οι τόνοι του καφέ αλλά και το λευκό όπως και το μαύρο. Αναμφίβολα αυτές οι αποχρώσεις, είτε δημιουργούμε μονοχρωματικά σύνολα είτε τις συνδυάσουμε μεταξύ τους αρμονικά σε ένα outfit, ανταποκρίνονται απόλυτα στα φθινοπωρινά standards και σε ένα safe autumn σύνολο. Εάν επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα bold φθινοπωρινό σύνολο τότε μπορείς να εντάξεις, με το σωστό styling, ένα item σε έντονο χρώμα. Το σημαντικό για να εντάξεις αρμονικά και με στιλ ένα έντονο χρώμα στη φθινοπωρινή σου εμφάνιση είναι να το συνδυάσεις με κάποιες από τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που προαναφέραμε έτσι ώστε το έντονο χρώμα να λειτουργήσει ως ένα pop of color στο look σου.

Το συγκεκριμένο pop of color μπορεί να είναι είτε ένα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα ή ένα φουλάρι ή ένα από τα κομμάτια του συνόλου σου όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα top ή ένα πανωφόρι για μια statement εμφάνιση.

Έναν πολύ stylish τρόπο επέλεξε η Έλενα Γαλύφα για να εντάξει ένα έντονο χρώμα στο φθινοπωρινό σύνολο της. Συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε μπεζ απόχρωση με ένα λευκό top και να ολοκληρώσει το look της με ένα blazer σε έντονη lime απόχρωση. Η χρυσή ζώνη που διάλεξε πρόσθεσε έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο της δίνοντας του μια glam πινελιά.

Δες την εμφάνισή της


Oversized blazer, Η&M

Κοντό blazer, Zara

Σακάκι αυστηρή γραμμή κουμπί, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ