Follow us

10 φορέματα για να φοράς στις βραδινές σου εξόδους αυτή την εποχή

Τα ωραιότερα φορέματα που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου στις βραδινές εμφανίσεις σου

10 φορέματα για να φορέσεις στις βραδινές εξόδους σου Splash News / Ideal Images

Τα fashion items που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας να είναι αυτά στα οποία συνήθως εστιάζουμε περισσότερο, καθώς είναι εκείνα τα οποία φοράμε περισσότερο αλλά και με ποικίλους συνδυασμούς. Για τις βραδινές εμφανίσεις μας, τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου είναι πιο εύκολο να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό βραδινό look, για κάθε περίσταση, ειδικά και εάν έχουμε ήδη φροντίσει να επενδύσουμε στα κατάλληλα κομμάτια. Φούστες, ολόσωμες φόρμες, εντυπωσιακές παντελόνες όπως και φορέματα είναι κάποιες από τις επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορείς να διαλέξεις για να πετύχεις το night out look που επιθυμείς.

Για τις βραδινές μας εμφανίσεις, ίσως μοιάζει κάποιες φορές πιο δύσκολο το να καταλήξουμε στο φόρεμα το οποίο θα μπορέσει να μας χαρίσει το στιλ και τη ''λάμψη'' που επιθυμούμε για τις περιστάσεις που θα προκύψουν. Ταυτόχρονα, αναζητάμε να είναι ένα φόρεμα, που θα προσθέτει στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση μας όπως και να αναδεικνύει τη στιλιστική διάθεση που έχουμε η οποία μπορεί να είναι minimal ή bold.

Χωρίς αμφιβολία σε όλες τις περιστάσεις επιθυμούμε να έχουμε ένα προσεγμένο outfit, σε κάποια όμως από τα βραδινά events στα οποία θα δώσουμε το παρών, μπορεί ακόμα και πολλές ημέρες πριν, να ανατρέχουμε με το μυαλό μας σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προσπαθώντας να βρούμε το ιδανικό φόρεμα. Αυτές μπορεί να είναι ένα party, ένας γάμος στον οποίο είσαι καλεσμένη, ένα special event, ένα ραντεβού ή μία βραδινή έξοδος.

Οι επιλογές που έχουμε στα φορέματα αυτή την εποχή είναι ποικίλες καθώς ο καιρός ακόμη μας επιτρέπει να φορέσουμε με άνεση όλα τα μήκη φορεμάτων όπως και τις περισσότερες γραμμές. Strapless, με τιράντες, με cut outs, halter neck όπως και σεμιζιέ, είναι κάποια από τα στιλ φορεμάτων που μπορείς να διαλέξεις από τα fashion brands.

Παρακάτω θα βρεις 10 φορέματα που μπορείς να φορέσεις στις βραδινές σου εξόδους.

Μίντι φόρεμα μπαντό γυαλιστερό με κοψίματα, Bershka

Κοντό φόρεμα με χάντρες, Massimo Dutti

Εμπριμέ ίσιο φόρεμα με λαιμόκοψη V, Marks&Spencer

Tweed φόρεμα, Mango

Πλεκτό φόρεμα halter με πούλιες, Zara

Φόρεμα με αλυσίδα στον αυχένα, H&M

Κοντό φόρεμα με όψη δέρματος, Pull&Bear

Φόρεμα κοντό με βολάν, Helmi

Κοντό σατέν φόρεμα σεμιζιέ, Stradivarius

Midi strapless φόρεμα με μανίκια, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ