Follow us

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις ένα blazer το φθινόπωρο

Πώς να φορέσεις με στιλ το blazer σου αυτή την εποχή

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις ένα blazer αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Είναι λίγα τα κομμάτια τα οποία θα μπορούσαμε ομόφωνα να χαρακτηρίσουμε ως τα πιο αγαπημένα της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα τα κλασικά και πολύ stylish, blazers. Τα διαχρονικά blazers έχουν μία ξεχωριστή θέση τόσο στην γκαρνταρόμπα μας όσο και στην καρδιά μας, και τώρα που διανύουμε την εποχή του φθινοπώρου είναι η εποχή που μπορούμε να κάνουμε τους καλύτερους στιλιστικούς συνδυασμούς ώστε να τα αναδείξουμε, όπως τους αξίζει.

Τα αγαπημένα μας blazers διατίθενται στην αγορά σε μεγάλη γκάμα επιλογών τόσο σε γραμμές όσο και σε χρώματα και διαφορετικά στιλ. Όποιο και εάν επιλέξεις να εντάξεις στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις το σίγουρο είναι ότι αυτόματα θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου χαρίζοντας σου στιλιστικούς πόντους και ένα elevated look. Το φθινόπωρο μπορείς να τα συνδυάσεις με φούστες κάθε μήκους, φορέματα, παντελόνια και παντελόνες, κοστούμια, πουκάμισα, tops όπως και με κάθε είδος υποδήματος, όπως sneakers, ballet flats, mules, loafers όπως και ψηλοτάκουνα.

Παρακάτω θα βρεις το fashion inspo που χρειάζεσαι για κάθε είδος τρόπου που μπορείς να συνδυάσεις το blazer σου το φθινόπωρο












Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ