Follow us

Οι σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο χρώμα σύμφωνα με την Chiara Ferragni

Η κορυφαία τάση της σεζόν που υιοθέτησε και η Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Το κόκκινο είναι το απόλυτο color trend για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, ωστόσο αυτή δεν είναι μία νέα πληροφορία. Η απόχρωση που πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada βρίσκεται ήδη παντού τόσο στα καταστήματα όσο και στις εμφανίσεις των influencers και celebrities. Φυσικά, το εν λόγω color trend έχει κατακλύσει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με hashtags όπως το #tomatogirl και το #strawberrystyle να ξεχωρίζουν. Ποιοι είναι όμως οι πιο σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το εν λόγω χρώμα; Μερικά clicks στο προφίλ της Chiara Ferragni στο Instagram είναι αρκετή για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπνευση.

Η διάσημη influencer που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 30 εκατομμύρια followers στο Instagram, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα looks που φορά. Ρίχνοντας μία ματιά στις στιλιστικές επιλογές της, παρατητήσαμε πως έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο αφού αυτό πρωταγωνιστεί στα πιο πρόσφατα looks της.

Έχει φορέσει κόκκινη μπλούζα μέσα από μαύρο φόρεμα, κάνοντας layering, έχει δημιουργήσει total red σύνολο για την εμφάνισή της στο show του οίκου Gucci, έχει κρατήσει κόκκινη τσάντα, και έχει προσθέσει λίγο κόκκινο με ένα bralette top σε μία μαύρη μονοχρωματική εμφάνιση. Οι επιλογές ποικίλουν ώστε να επιλέξεις και εσύ τον ιδανικό τρόπο για να υιοθερήσεις την εν λόγω τάση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ