Follow us

Τα φθινοπωρινά looks που θα σε κάνουν να αγαπήσεις περισσότερο το λευκό πουκάμισο

Οι διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο.

street style Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία για να πούμε για το λευκό πουκάμισο. Είναι ένα από τα basic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, χαρακτηρίζεται από διαχρονική φινέτσα και κομψότητα, ενώ ανήκει στην κατηγορία των items που καθεμία από εμάς αξίζει να έχει στη συλλογή της, όποιο κι αν είναι το στιλ της.

Φέτος, το λευκό πουκάμισο έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024. Πιο συγκεκριμένα, οίκοι όπως οι Loewe, Valentino, Christian Dior, Balmain, Alexander McQueen, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Sacai, Louis Vuitton, Prada, Simone Rocha, Zimmermann και The Row παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές του λευκού πουκαμίσου, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις στιλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας.

Τα φθινοπωρινά looks που θα σε κάνουν να αγαπήσεις περισσότερο το λευκό πουκάμισο
Erdem F/W 2023-2024
Valentino F/W 2023-2024
Valentino F/W 2023-2024
Prada F/W 2023-2024
Prada F/W 2023-2024

Εκτός από τα looks στην πασαρέλα όμως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σκεφτούμε όλους τους δημιουργικούς και κομψούς τρόπους για να φορέσουμε το λευκό πουκάμισο. Οι fashion influencers έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζονται τα αγαπημένα τους combos στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μας άπλετη έμπνευση και βοηθώντας μας να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με αυτό το τόσο κομψό item της συλλογής μας.

Πώς θα φορέσεις το λευκό πουκάμισο φέτος το φθινόπωρο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ