Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σίγουρα η Shopping Star της εβδομάδας | Το Made in Greece look στην πρεμιέρα

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Shopping Star.

Instagram @ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Μία από τις πρεμιέρες, για την οποία ανυπομονούσαν οι fashion lovers είναι σίγουρα εκείνη της εκπομπής Shopping Star, η οποία φέτος ανανεώθηκε αφού την παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ξεχωρίζει πολύ για το προσωπικό στιλ και την αισθητική της, ενώ κάθε νέα της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που την παρακολουθούν. Ένα scroll down στον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να αποθηκεύσεις αρκετά looks, ώστε να τα αντιγράψεις στο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Για την πρεμιέρα της εκπομπής Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα total look της Ελληνίδας σχεδιάστριας Στεφανίας Βαϊδάνη. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα σατινέ πουκάμισο σε πράσινη απόχρωση με διακριτικά στρας που σχημάτιζαν το logo του ελληνικύ brand με μία mini λευκή φούστα ακριβώς με το ίδιο μοτίβο. Ολοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες και ένα ζευγάρι λευκά statement σκουλαρίκια.

Τα τελευταία χρόνια, τα σατινέ πουκάμισα έχουν την τιμητική τους, αφού αποπνέουν μία πολυτέλεια και κομψότητα που κάθε γυναίκα θέλει για το στιλ της. Το επίσης θετικό είναι πως μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο basic bottom όπως το τζιν ή λευκό παντελόνι και να αναβαθμίσεις την καθημερινή "στολή" σου. Εξίσου must have όμως είναι και οι λευκές φούστες, οι οποίες συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα και μοτίβα, κάνοντας το στιλ της καθημερινότητας μία πιο εύκολη διαδικασία.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ilianapapageorgiou
ilianapapageorgiou

Get the Look

Πουκάμισο Stefania Vaidani

Mini φούστα Stefania Vaidani

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ