Follow us

Τα κομψά φορέματα που θα λατρέψεις για τις everyday εμφανίσεις σου

Τα διαχρονικά φορέματα που θα μπορείς να φοράς όποιες και εάν είναι οι τάσεις της εποχής

Τα κομψά φορέματα που θα λατρέψεις για τις everyday εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Όποια και εάν είναι η εποχή που διανύουμε κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν διαχρονική αξία, τόσο ως προς το είδος τους όσο και ως προς τη γραμμή αλλά και τις αποχρώσεις τους. Τα φορέματα, συγκεκριμένα, τα οποία έχουν κομψά χαρακτηριστικά και timeless χαρακτήρα είναι κομμάτια "επένδυση” σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς όχι μόνο υπόσχονται μία άψογη και επίκαιρη εμφάνιση σε κάθε περίσταση, μας προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση όσο τα φοράμε ενώ η ευκολία που μας χαρίζουν όταν πρέπει να επιλέξουμε το outfit μας είναι αδιαμφισβήτητη.

Τα φορέματα που επιλέγουμε για τους φθινοπωρινούς μήνες, ειδικά όσο πλησιάζουμε περισσότερο προς τον χειμώνα, αλλάζουν σταδιακά ύφος όπως και γραμμή. Πλέον επιλέγουμε πιο "βαριά” υφάσματα, μακριά μανίκια όπως και αποχρώσεις που ταιριάζουν στη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα όπως είναι οι γήινοι και οι ουδέτεροι τόνοι. Φορέματα με turtleneck, rib υφάσματα όπως και φορέματα καμπαρντίνα είναι κάποιες από τις πιο διαχρονικές και κομψές επιλογές που μπορείς να επιλέξεις για φορέματα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις everyday εμφανίσεις σου.

Παρακάτω ανακαλύψαμε στα αγαπημένα μας fashion brands τα κομψά φορέματα που θα αναβαθμίσουν το φθινοπωρινό σου στιλ με ευκολία και δίχως πολλή σκέψη για ιδανικό styling.

Τα φορέματα που διαλέξαμε

Φόρεμα με γιακά polo, Zara

Mini φόρεμα tailoring καμπαρντίνα, Bershka

Μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Marks & Spencer

Φόρεμα με ρίγες pinstripe και ζώνη, Massimo Dutti

Μακρύ σεμιζιέ φόρεμα, Stradivarius

Μακρύ τζιν φόρεμα με ραφές, Pull&Bear

Μίνι σεμιζιέ φόρεμα, Pink woman

Denim φόρεμα με δετή ζώνη, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ