Follow us

Η Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της με ένα φόρεμα που είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Το φόρεμα της Ελένης Τσολάκη στην πρεμιέρα του "Πρωινό ΣουΣου"

MissBloom TEAM
Η Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της με ένα φόρεμα που είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν Instagram

Πρεμιέρα έκανε σήμερα (4/10) η εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου” στο OpenTv με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Στο πλευρό της θα βρίσκονται καθημερινά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και από την αίθουσα σύνταξης, ο Δημήτρης Σαράντος. Η Ελένη Τσολάκη για την πρώτη καλημέρα της νέας σεζόν εμφανίστηκε λαμπερή και χαμογελαστή φορώντας ένα φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα στη διάθεση της ενώ θεωρείται και η μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέλεξε ένα mini one shoulder φόρεμα του brand Blue Marine στο χρώμα που πρόκειται να φορεθεί όσο κανένα άλλο φέτος, ο λόγος για το έντονο κόκκινο ή αλλιώς fiery red. Το look της ολοκλήρωσε με γόβες Louboutin,

Δες την εμφάνισή της


Το έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο επέλεξε η Ελένη Τσολάκη για την πρεμιέρα της εκπομπής της, πέρα από το ότι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως της απόχρωσης των μαλλιών της και την επιδερμίδα της, δίνει μία ζωντάνια και ένταση στα σύνολα μας κατά τους φθινοπωρινούς όπως και χειμερινούς μήνες για τους οποίους και προτάσσεται από τον κόσμο της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Με βάση τις προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων όπως και των συλλογών των αγαπημένων μας, και ενημερωμένων fashion brands, το κόκκινο χρώμα πρόκειται να φορεθεί, και να προσφέρει ένα elevated outfit, σε οποιοδήποτε κομμάτι επιλέξουμε εμείς να εντάξουμε στην εμφάνιση μας. Μπορούμε είτε να δημιουργήσουμε μία bold εμφάνιση προτιμώντας ένα "φλογερό” κόκκινο φόρεμα, κοστούμι, jumpsuit ή πανωφόρι είτε να εντάξουμε την τάση με έναν ηπιότερο τρόπο στις εμφανίσεις μας φορώντας είτε ένα ζευγάρι παπούτσια σε κόκκινη απόχρωση, ένα κασκόλ, ένα καλσόν είτε άλλα αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή να κρατήσουμε μία έντονη κόκκινη τσάντα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ