Follow us

H Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το denim παντελόνι που είναι ιδανικό για όλους τους σωματότυπους

Το τζιν που θα μπορούσε να είναι στην ταινία "Blue jean για 4" καθώς ταιριάζει άψογα σε όλες μας

Μαίρη Συνατσάκη Instagram@mairiboo

Είναι αρκετά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε διάφορες περιστάσεις τόσο στις πρωινές και καθημερινές εμφανίσεις μας όσο και στις βραδινές. Αναμφίβολα πέρα από την περίσταση στην οποία έχουμε στο μυαλό μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με το κάθε fashion item, κυρίαρχο ρόλο παίζει η εφαρμογή η οποία κάνει στο σώμα μας όπως και το πόσο άνετα αισθανόμαστε φορώντας το. Τα denim παντελόνια ήταν ανέκαθεν μια κατηγορία ξεχωριστή στη συλλογή μας ανεξάρτητα από τη σεζόν την οποία διανύουμε.

Τα τζιν παντελόνια έχουν μια μοναδική δυνατότητα να μπορούν να μας προσφέρουν ενημερωμένα όπως και άνετα outfits για κάθε στιγμή της ημέρας όπως και μεγάλη γκάμα επιλογών από πιθανά styling combos. Όλες μας βέβαια γνωρίζουμε πως το τζιν παντελόνι που θα επιλέξουμε για να προσθέσουμε στη συλλογή μας είναι πολύ σημαντικό να μας "πηγαίνει” και να κάνει καλή εφαρμογή στο σώμα μας. Αναμφίβολα υπάρχουν διαφορετικές γραμμές παντελονιών ακόμα και εάν εντάσσονται στην ίδια κατηγορία όμως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες παντελονιών οι οποίες ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. Μια από αυτές είναι η κατηγορία των mom fit jeans.

Τα mom fit παντελόνια πριν από μερικά χρόνια εισήλθαν δυναμικά στα street style looks και από τότε προσφέρεται ποικιλία επιλογών στα ράφια των fashion brands, ενώ με την άνεση και το στιλ που προσφέρουν στο look μας, έκαναν τις περισσότερες από εμάς να τα αποζητούμε και στις επερχόμενες collection τους. Και ενώ μπορεί κάποιες κατηγορίες τζιν παντελονιών κάποιες σεζόν να τις βλέπουμε να κυριαρχούν, πλέον τα mom fit τζιν παντελόνια υπάρχουν σε κάθε συλλογή, δίνοντας μας τη δυνατότητα να τα αποκτάμε και σε περισσότερες εκδοχές τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη βραδινή δημόσια εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει ένα mom fit τζιν και να δημιουργήσει ένα φθινοπωρινό casual chic look. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο mom fit denim παντελόνι σε γκρι σκούρα απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό αμάνικο πουκάμισο και λευκά sneakers. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρη tote bag.

Δες την εμφάνιση της

H Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το denim παντελόνι που είναι ιδανικό για όλους τους σωματότυπους

Ψηλόμεσο τζιν mom fit, Zara

Τζιν παντελόνι mom comfort, Bershka

Τζιν Vintage Mom Fit Ultra High Ankle, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ