Follow us

Το κλασικό κοστούμι που επιλέγουν αυτή την εποχή οι Ελληνίδες celebrities

Το κοστούμι που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities και πως επιλέγουν να το συνδυάσουν

Το κλασικό κοστούμι που επιλέγουν αυτή την εποχή οι Ελληνίδες celebrities Instagram

Αρκετά είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία έχουν διαχρονική αξία και πολλά από αυτά κυριαρχούν για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 24 καθώς η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας” ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες τάσεις που είναι επίσης στο προσκήνιο. Το quiet luxury trend, μας παρακινεί να βγάλουμε από την ντουλάπα μας τα staples της συλλογής μας τα οποία είναι σε κλασικές γραμμές όπως και σε ουδέτερους αλλά και γήινους τόνους. Το κοστούμι συγκαταλέγεται αναμφίβολα στην κατηγορία των staples μίας γκαρνταρόμπας, προσφέροντας μας στιλιστική ασφάλεια όπως και μία κομψή και ενημερωμένη εμφάνιση σε όποια περίσταση και εάν το επιλέξουμε.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και ενώ τα κοστούμια διανύουν μία peak φάση στον κόσμο της μόδας, πέρα από τις κλασικές αποχρώσεις, ένα συγκεκριμένο pattern είναι αυτό που βλέπουμε να ξεχωρίζει. Ο λόγος για το pinstripe suit.

Το pinstripe suit είναι ένα πολύ κλασικό κοστούμι το οποίο χαρίζει σε εμφανίσεις αντρών και γυναικών στιλ και φινέτσα εδώ και πολλές δεκαετίες. Το κοστούμι με τις χαρακτηριστικές κάθετες λεπτές ρίγες είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα και fashionable κοστούμια που μπορείς να επιλέξεις. Οι ενημερωμένες Ελληνίδες celebrities το έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους, επιλέγοντας να το συνδυάσουν με τον τρόπο που αρμόζει καλύτερα στο στιλ τους, χαρίζοντας μας έμπνευση για κομψά και stylish σύνολα.

Η Βάσια Κωσταρά, η Γαία Μερκούρη, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Έλενα Χριστοπούλου και η Έβελυν Καζαντζόγλου το έχουν προτιμήσει σε δημόσιες εμφανίσεις τους και παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα looks τους για να διαλέξεις ποιος τρόπος ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στιλ.

Οι εμφανίσεις τους με pinstripe suit



Το κλασικό κοστούμι που επιλέγουν αυτή την εποχή οι Ελληνίδες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ