Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή φέτος τον χειμώνα

Η Chiara Ferragni προτείνει το ιδανικό μπουφάν για τους επόμενους μήνες.

Chiara Ferragni splash news / ideal image

Είναι από τις πρώτες αγορές που σκεφτόμαστε να κάνουμε αμέσως μόλις υποδεχτούμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είναι εκείνο που θα μας προστατεύσει από τη χαμηλή θερμοκρασία και θα πρωταγωνιστήσει στα looks των εν λόγω εποχών. Ο λόγος για το μπουφάν, το απολύτως απαραίτητο item για τους επόμενους μήνες. Τώρα που η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να πέφτει, η αγορά ενός νέου μπουφάν είναι απαραίτητη και η Chiara Ferragni έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την καλύτερη πρόταση.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η influencer που ακολουθούν σχεδόν 30 εκατομμύρια followers στο Instagram, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της ένα casual σύνολο, όπου έχει συνδυάσει ένα denim τζάκετ με τζιν παντελόνι, λευκά sneakers και ένα Tommy Hilfiger φουσκωτό μπουφάν.

Διαβάστε Επίσης

Το μπουφάν της Chiara Ferragni είναι ιδανική επιλογή για τον χειμώνα, αφού πρόκειται να σε κρατήσει ζεστή στη χαμηλή θερμοκρασία, ενώ η ουδέτερη απόχρωση του, το κάνει να συνδυάζεται εύκολα με διάφορα σύνολα. Εξίσου χρήσιμη είναι και η στιλιστική πρόταση που προτείνει η Chiara Ferragni, δηλαδή το layering. Εάν θέλεις να νιώθεις άνετα τις ημέρες που έχει πολύ κρύο ή εάν θέλεις να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση, αυτό το στιλιστικό hack είναι ιδανικό. Αρκεί να συνδυάσεις διαφορετικά τζάκετ, όπως ένα denim και ένα puffer. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

Το look της Chiara Ferragni

Get the item

Άνετο φουσκωτό μπουφάν Tommy Hilfiger
Άνετο φουσκωτό μπουφάν Tommy Hilfiger

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ