Follow us

Τα looks της Chiara Ferragni από τις διακοπές της στην Ελλάδα είναι η απόλυτη στιλιστική έμπνευση

Η Chiara Ferragni επισκέφτηκε την Ύδρα.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα αποτελεί ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για πολλούς celebrities, οι οποίοι επισκέπτονται κάθε χρόνο τα νησιά της χώρας μας. Ανάμεσα τους είναι και η Chiara Ferragni, η οποία πέρασε μέρος των διακοπών της στην Ύδρα. Η διάσημη influencer μοιραζόταν καθημερινά στιγμές από τις διακοπές της στο νησί του Αργοσαρωνικού με τους 27 εκατομμύρια followers της με το feed της να γεμίζει με τα διάφορα looks που δημιούργησε.

Η Chiara Ferragni που ξεχωρίζει με το sexy στιλ της γέμισε τη βαλίτσα των διακοπών της με όλα τα must have κομμάτια του καλοκαιριού. Αέρινα φορέματα με cut-outs και pastel αποχρώσεις όπως το κίτρινο, co-ord σύνολα με διάτρητα κεντήματα, mini φούστες σε girly λουλουδάτα μοτίβα αλλά και ζακέτες με λεπτή πλέξη που είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους σε νησί. Φυσικά, εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και τα μαγιό που επέλεξε. Ως λάτρης των μπικίνι, η influencer προτίμησε μαγιό σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το φούξια αλλά και σε διαχρονικούς τόνους όπως το λευκό και το μαύρο.

Σε περίπτωση που ανυπομονείς για τις καλοκαιρινές διακοπές και χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα looks της Chiara Ferragni στην Ελλάδα.

Τα looks της Chiara Ferragni στην Ελλάδα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ